E-bøger og lydbøger til Android

med Politiken Books app

Læs e-bøger og lydbøger i Danmarks førende app til læsning på Android. Saml alle dine e-bøger og PDF filer i én app. Politiken Books gør det nemt at læse eller lytte til mere end 500.000 af verdens bedste titler.

 

 

 

riidr bøger app på android

"... ens yndlingsbog er lige ved hånden og kan findes frem på et øjeblik. Kan klart anbefales." - Inger Wolf

Med Politiken Books Android app får du

Dit eget bibliotek til e-bøger og lydbøger

Læs og lyt til e- og lydbøger direkte på din Android smartphone eller tablet. Med Politiken Books får du de største læseoplevelser leveret øjeblikkeligt til din enhed.

 

Importér dokumenter til Politiken Books

Du kan nemt importere dokumenter som PDF og ePub direkte til Politiken Books applikationen. På den måde kan du altid nemt holde styr på dine dokumenter og e-bøger. Download og prøv det allerede i dag.

Masser af gratis uddrag 

Vi giver dig mere end 15.000 gratis uddrag på de største danske e-bøger. Alt du skal gøre er blot at downloade Politiken Books applikationen og kom i gang med at læse allerede i dag. Derudover har vi også gratis uddrag på alle lydbøger. På den måde kan du være sikker på, altid at vælge den rigtige lydbog.

Læs hvor og hvornår du vil

Skal du vente i et kvarter hos lægen eller er toget forsinket igen? Med Politiken Books applikationen har du altid dine yndlings e-bøger lige ved hånden. Du kan tilpasse læse oplevelsen, så den passer lige netop dine behov - vi har sågar gjort det muligt at skifte til nattelæsning så du ikke forstyrre dine øjne eller din sengepartner.

 

Læs DRM beskyttede e-bøger

Som de første i Norden er Politiken Books blevet certificeret af Adobe Systems Inc., så du kan få glæde af at læse e-bøger beskyttet med Adobe DRM. Derfor kan du importere dine DRM beskyttede dokumenter direkte til Politiken Books applikationen.