14 dage i Austin (e-bog) af Henriette
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Henriette Vesterbak (forfatter)

14 dage i Austin e-bog

DKK 149
(1)
Han er en verdensberømt rockstjerne fra Texas. Hun er hans personlige assistent.I denne frække young adult-roman følger vi reality-baben Heidi Johansens 14 dages prøvetid hos rockbandet South Bane. Og det bliver 14 dage, hun aldrig glemmer. Den 22-årige modeblogger Heidi, der er blevet kendt i Danmark gennem et reality-program, tror næsten ikke sine egne ører, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til A...
DKK 149
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Henriette Vesterbak (forfatter)
Udgivet 22 maj 2015
Længde 524 sider
Genrer Samfund og Politik, Erotik, Romantik, Romantik og Erotik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740603316
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Han er en verdensberømt rockstjerne fra Texas. Hun er hans personlige assistent.I denne frække young adult-roman følger vi reality-baben Heidi Johansens 14 dages prøvetid hos rockbandet South Bane. Og det bliver 14 dage, hun aldrig glemmer. Den 22-årige modeblogger Heidi, der er blevet kendt i Danmark gennem et reality-program, tror næsten ikke sine egne ører, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til Austin for at arbejde for sit største idol, bandets forsanger, John Monro. Den karismatiske og dominerende John bliver hurtigt tiltrukket af Heidi, men hun kæmper imod hans tilnærmelser, så godt hun kan. For Heidi er på prøve i 14 dage, og både hendes toårige forhold til Daniel og en helt bestemt klausul i ansættelseskontrakten står i vejen for hendes allerinderste ønske: at overgive sig til den hæmningsløst flirtende John. I løbet af de 14 dage i Austin bliver der drukket og røget, bandet og flirtet, knaldet og kysset og overskredet utallige grænser. Erotikken er dog hele tiden ømt og begavet funderet i kærlighedshistorien, og det intense forhold mellem John og Heidi rører på sympatisk vis ved fantasien om at blive taget - med storm og med magt. 14 dage i Austin byder på masser af intriger, spænding og sydende sex leveret i et elegant og lækkert sprog. Henriette Vesterbak er født i 1978 og opvokset i Aarhus. Hun er uddannet cand.ling.merc. i fransk og arbejder til daglig med sprog og kvalitetsledelse. På sin blog Grøn, Sund & Lækker! blogger hun om vegansk mad, og derudover arbejder hun frivilligt i foreningen Mad med Medfølelse. Det er kærligheden til sprog og ord og fascinationen af flirt, forelskelse og erotik, der ligger til grund for 14 dage i Austin, som er Henriette Vesterbaks debutroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Rock on

Boganmeldelse 14 dage i Austin af Henriette Vesterbak Denne dejlige YA roman, kan man da kun blive begejstret for. Jeg læster den med et meget stort smil på. Der er en meget stor kærlighed i denne bog. Den har nogen dejlige hede sex scener. Og en masse vidunderlige sjove dialoger mellem personerne. Er du vild med alle de romantiske YA romaner på market og vil have ekstra krydderi på toppen, er det denne bog du skal have fat på. Den har det hele. Kærlighed, hed hård sex, spænding, masser af humor. I like. Den 22-årige modeblogger Heidi Johansen, står overfor drømmejobbet, at være PA for det amerikanske rockband South Bane. Hun er mega kæmpe fan, og nu skal hun være deres PA. Det er særligt bandets forsanger John Monro, som er Heidis største idol. John prøver på sin mest karismatiske og dominerende måde at fange Heidi i sit net. Heidi prøver ihærdigt at modstå, både pga kæresten Daniel derhjemme i Danmark og den specielle klausul i Heidis ansættelseskontrakt. Men det bliver svære og svære at modstå John, og pludselig er 14 dage meget lagt tid.