ÅBEN (e-bog) af Maja Petrea Fox
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Maja Petrea Fox (forfatter)

ÅBEN e-bog

DKK 67
(0)
Med digtsamlingen ÅBEN inviterer Maja Petrea Fox dig ind i sit helt særegne univers. Det er Københavns beskidte natteliv og mødet med nattens skæve eksistenser, hun præsenterer dig for. Det er druk, sex og tømmermænds-paradokser i Københavns mørke bohemeliv, der altid holder åben, selv når du ville ønske, at det havde lukket. Det er det rå og det sårbare, der møder hinanden i digtene. Kærlighedshistorier og minder fra en barndom, der går hånd i hånd med indtryk og oplevelser i byens bankende...
DKK 67
Forfattere Maja Petrea Fox (forfatter), Michael Juhl Svendsen (redaktør), Signe Immerkjær (illustrator), Peter Wiinblad Spanggaard Lundqvist (illustrator), Cecilie Sund Kristensen (redaktør), Cecilie Sund Kristense (redaktør), David A Jensen (redaktør)
Udgivet 29 maj 2015
Længde 95 sider
Genrer Digte og Poesi, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793215078
Med digtsamlingen ÅBEN inviterer Maja Petrea Fox dig ind i sit helt særegne univers. Det er Københavns beskidte natteliv og mødet med nattens skæve eksistenser, hun præsenterer dig for. Det er druk, sex og tømmermænds-paradokser i Københavns mørke bohemeliv, der altid holder åben, selv når du ville ønske, at det havde lukket. Det er det rå og det sårbare, der møder hinanden i digtene. Kærlighedshistorier og minder fra en barndom, der går hånd i hånd med indtryk og oplevelser i byens bankende døgnrytme. Det er en rejse med den unge, fortryllede kvinde, der igennem storbyens fristelser, flirter sig frem til nye opdagelser og erkendelser. Om forfatteren Maja Petrea Fox er by og boheme, kendt som gadedigter og Københavns bedste kvindelige beatpoet. Hendes skrivestil er levende og vidner om det liv, hun selv oplever, godt inspireret af jazzkulturen og de store Amerikanske beatpoeter.