Adfærdspsykologi i markedsføringen (e
Tilføj til ønskeliste
Jakob Rachmanski (forfatter), Morten Lorentzen (forfatter), Lasse Hinke (forfatter)

Adfærdspsykologi i markedsføringen e-bog

DKK 234
(0)
Hvordan kan det være, at det føles bedre at vinde kampen om bronzemedaljen end at tabe i finalen? Hvorfor er det lettere at fravælge en stor oplevelse, der er gratis, frem for en mindre oplevelse, du har betalt penge for? Hvad får os til at træffe visse valg og se bort fra andre? Forbrugeradfærd handler om mennesker, hvis valg ofte er drevet af følelser og irrationelle faktorer. Faktorer, der påvirker deres adfærd i en bestemt retning, og som ikke altid er hensigtsmæssige. Anvendelsen af a...
DKK 234
Undertitel - myten om den rationelle forbruger
Forfattere Jakob Rachmanski (forfatter), Morten Lorentzen (forfatter), Lasse Hinke (forfatter), Relevans og Graphic Aid (illustrator), Inge Bente Madsen (redaktør), Rikke Finland (redaktør), Jette Solvig Brødbæk (redaktør)
Forlag Forlaget VITA
Udgivet 13 september 2016
Længde 185 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788799838868
Hvordan kan det være, at det føles bedre at vinde kampen om bronzemedaljen end at tabe i finalen? Hvorfor er det lettere at fravælge en stor oplevelse, der er gratis, frem for en mindre oplevelse, du har betalt penge for? Hvad får os til at træffe visse valg og se bort fra andre? Forbrugeradfærd handler om mennesker, hvis valg ofte er drevet af følelser og irrationelle faktorer. Faktorer, der påvirker deres adfærd i en bestemt retning, og som ikke altid er hensigtsmæssige. Anvendelsen af adfærdspsykologi inden for markedsføring handler i høj grad om at få mennesker til at agere på bestemte måder. Men det handler i lige så høj grad om, hvordan du får mennesker til at handle i overensstemmelse med deres egne intentioner. Ved at forstå din målgruppes psykologi, kan du kommunikere til dem på måder, der gør det lettere for dem at leve op til det, som de egentlig gerne vil. Når du forstår baggrunden for forbrugernes adfærd, kan du påvirke dem til at handle, som du gerne vil. Det handler denne E-bog om.