Affordances for læring i web 2.0 (e-b
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Veronica Yepez-Reyes (forfatter), Nina Bonderup Dohn (forfatter)

Affordances for læring i web 2.0 (Didaktik, design og digitalisering #8) e-bog

DKK 39
(0)
Bogen handler om digitalt didaktisk design med brug af web- og mobilteknologi. Den sætter fokus på de muligheder og problemstillinger, som digitaliseringen bringer med sig i forhold til læring og kommunikation. Bogen har tre dele: en teoretisk, en teknologisk og en praktisk. Den teoretiske del forklarer centrale begreber knyttet til design af digitale ressourcer og aktiviteter med henblik på undervisning, læring og faglig formidling. Den teknologiske del fokuserer på teknologi og interaktion...
DKK 39
Undertitel En rodvækstanalyse af kommunikation i organiserede
Forfattere Veronica Yepez-Reyes (forfatter), Nina Bonderup Dohn (forfatter), Nina Bonderup Dohn (redaktør), Jens Jørgen Hansen (redaktør)
Udgivet 29 januar 2016
Længde 29 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Samfund og Politik, Faglitteratur
Serie Didaktik, design og digitalisering
Nummer i serie 8
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788759326091
Bogen handler om digitalt didaktisk design med brug af web- og mobilteknologi. Den sætter fokus på de muligheder og problemstillinger, som digitaliseringen bringer med sig i forhold til læring og kommunikation. Bogen har tre dele: en teoretisk, en teknologisk og en praktisk. Den teoretiske del forklarer centrale begreber knyttet til design af digitale ressourcer og aktiviteter med henblik på undervisning, læring og faglig formidling. Den teknologiske del fokuserer på teknologi og interaktionsmuligheder for digitale ressourcer i form af web 3.0 og af e-bøger. Den praktiske del præsenterer fire konkrete cases, der tilsammen illustrerer væsentlige faktorer i konkret realisering af digitalt didaktisk design. Bogen henvender sig især til forskere, undervisere og studerende i fag om it og læring på informations- og biblioteksvidenskabsstudier samt på læreruddannelser og efter- og videreuddannelser. Forfatterne tilhører alle forskningsprogrammet Didaktik, design og digitalisering på Syddansk Universitet. De arbejder med digitalt didaktisk design fra forskellige vinkler: teknologisk, vidensfilosofisk, læringsteoretisk og didaktisk. Didaktik, design og digitalisering, er en del af serien Medier, kommunikation, journalistik.