After - Faldet (e-bog) af Anna Todd
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anna Todd (forfatter)

After - Faldet e-bog

DKK 135
(1)
Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker pludselig op, og Harry skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. Han vil ikke fortælle hvorfor, og det vækker igen hendes tvivl og usikkerhed. Har de overhovedet en fremtid sammen? Tessa troede ellers, at Hardin var den eneste, hun virkelig kunne regne med nu. Men Hardin bliver rasende, da han fornemmer, at Tessa vil til Seattle, med eller ...
DKK 135
DKK 104
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Anna Todd (forfatter), Nete Harsberg (oversætter), Nana Baaner Klitgaard (oversætter)
Forlag People'sPress
Udgivet 20 oktober 2015
Længde 768 sider
Genrer Erotik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771592207
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Præcis da Tessa har besluttet at forfølge sin drøm og flytte til Seattle, ændres alting. Hendes far, som hun ikke har set i ti år, dukker pludselig op, og Harry skifter mening og vil ikke rejse med hende til Seattle. Han vil ikke fortælle hvorfor, og det vækker igen hendes tvivl og usikkerhed. Har de overhovedet en fremtid sammen? Tessa troede ellers, at Hardin var den eneste, hun virkelig kunne regne med nu. Men Hardin bliver rasende, da han fornemmer, at Tessa vil til Seattle, med eller uden ham. Tessa er forvirret. Alle Hardins hemmeligheder og utilregnelige vredesudbrud, den evige jalousi og skænderierne med den efterfølgende tilgivelse tærer på hendes kærlighed til ham. Måske er deres kærlighed ikke stærk nok til, at forholdet kan holde? Og hvad sker der, hvis Tessa vælger at forfølge sine drømme og rejse alene, er det så endeligt forbi?
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Hardin har stadig hemmeligheder, mange hemmeligheder. Men det er der også andre der har, og det får Tessa at føle på den hårde måde, ved en afskedsfest for hende. Og efter at Tessa og Hardin vil holde en pause i deres forhold, er han der ikke til at hjælpe hende ud af situationen, men det er Zed. Og Tessa finder endnu engang ud af hvem der er venner og fjender. Tessa forfølger sin drøm og flytter til Seattle, men det er uden Hardin. Seattle er måske heller ikke helt hvad Tessa drømte om, men efter alt hvad der er sket, vil hun ikke blive hjemme hos Hardin og skolen. Hardin ved han skal lære at tøjle sit temperament, hvis han og Tessa skal have en fremtid sammen. Men det er meget svært, da der hele tiden sker noget pga alle de hemmeligheder han har. Ved sin mors bryllup i England knækker filmen endnu engang for Hardin og der kommer endnu en hemmelighed frem i lyset, som kan få alvorlige konsekvenser for ham og måske hans fremtid. Fans kender Anna Todds historie om Tessa og Hardin, og de vil ikke blive skuffet med denne tredje bog i serien. Jeg syntes det er den bedste ind til nu, vi ser en til tider meget mere voksen Hardin, og en Tessa der kan sige fra. Hvis du elsker at læse om kompliceret forhold, romantik, lækre fyre og sex. Så er det Afterserien du skal læse. Jeg glæder mig til at læse den næste bog i serie, jeg vil være fan for evigt.