Aktiv projektledelse (e-bog) af Ole S
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Ole Steen Andersen (forfatter), Niels Ahrengot (forfatter), John Ryding Olsson (forfatter), John Ryding Olsson (forfatter)

Aktiv projektledelse e-bog

DKK 214
(0)
Veltilrettelagt projektarbejde er en effektiv metode til at virkeliggøre en virksomheds strategiske mål. De væsentligste kodeord i projektledelse er god planlægning og smittende engagement. Planlægningen kommer blandt andet til udtryk i en klar målsætning for alle projektets deltagere. Et projekt lykkes kun fuldt ud, når nøglepersonerne dvs. projektlederen eller toplederen erkender, at resultater kun opnås af de mennesker, som involveres undervejs. "Aktiv projektledelse" er en praktisk bo...
DKK 214
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Ole Steen Andersen (forfatter), Niels Ahrengot (forfatter), John Ryding Olsson (forfatter), John Ryding Olsson (forfatter)
Udgivet 30 september 2010
Længde 292 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711416525
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Veltilrettelagt projektarbejde er en effektiv metode til at virkeliggøre en virksomheds strategiske mål. De væsentligste kodeord i projektledelse er god planlægning og smittende engagement. Planlægningen kommer blandt andet til udtryk i en klar målsætning for alle projektets deltagere. Et projekt lykkes kun fuldt ud, når nøglepersonerne dvs. projektlederen eller toplederen erkender, at resultater kun opnås af de mennesker, som involveres undervejs. "Aktiv projektledelse" er en praktisk bog for alle, der arbejder med at opnå resultater i deres projekter. Den fortæller gennem konkrete eksempler og praksisrelateret teori om, hvordan det gode projektarbejde igangsættes og gennemføres. Forfatterne, der gennem kursus- og konsulentvirksomhed har en omfattende erfaring med projektarbejde, giver en række værktøjer, som kan bruges i praksis til at sikre en effektiv projektledelse.