Alberte i børnehave (4) - Du lyver! (
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Line Kyed Knudsen (forfatter)

Alberte i børnehave (4) - Du lyver! e-bog

DKK 92
(0)
Serien Alberte i børnehave er til alle børn, der går i børnehave - og som har både gode og mindre gode dage!   I Alberte i børnehave - Du lyver!  møder Alberte en sød hund på vej til børnehaven. Da hun kommer hen i børnehaven og fortæller om den søde hund, siger Lærke, at hun også har en hund. Alberte vil gerne hjem med Lærke og se hunden. Men hjemme hos Lærke kan Alberte ikke se nogen hund. Lyver Lærke? Alberte synes faktisk, at Lærke er lidt dum, når hun lyver. Men gør hun nu også det?  ...
DKK 92
Forfattere Line Kyed Knudsen (forfatter), Peter Bay Alexandersen (illustrator), Anja Meyer (redaktør), Camilla Schierbeck (redaktør)
Udgivet 12 juni 2019
Længde 32 sider
Genrer 3-6 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711913314
Serien Alberte i børnehave er til alle børn, der går i børnehave - og som har både gode og mindre gode dage!   I Alberte i børnehave - Du lyver!  møder Alberte en sød hund på vej til børnehaven. Da hun kommer hen i børnehaven og fortæller om den søde hund, siger Lærke, at hun også har en hund. Alberte vil gerne hjem med Lærke og se hunden. Men hjemme hos Lærke kan Alberte ikke se nogen hund. Lyver Lærke? Alberte synes faktisk, at Lærke er lidt dum, når hun lyver. Men gør hun nu også det?   Bøgerne i serien tager hver især fat i emner, udfordringer og oplevelser, som de fleste børn, forældre og pædagoger kender fra hverdagen i børnehaven. Serien er skrevet ud fra barnets perspektiv.   Serien Alberte i børnehave er skrevet til de 3-5 årige.