Aldrig uden dig (e-bog) af Harriet La
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Harriet Lane (forfatter)

Aldrig uden dig e-bog

DKK 164
(1)
En iskold søndag aften kører Frances hjem til London efter en vanen tro kedsommelig middag hos sine forældre, da hun får øje på en bil, der er kørt af vejen og landet med bunden i vejret i skovkanten. Bilens fører, Alys Kyte, sidder fastklemt, og Frances sidder hos hende i mørket og kulden, indtil hjælpen når frem. Men da er det for sent. Frances vender tilbage til sin farveløse tilværelse i London som redaktionssekretær på et bogtillæg og forsøger at lægge begivenheden bag sig. Hun er stil...
DKK 164
DKK 159
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Harriet Lane (forfatter), Vibeke Houstrup (oversætter)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 5 februar 2015
Længde 275 sider
Genrer Thriller og Spænding, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788712050698
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En iskold søndag aften kører Frances hjem til London efter en vanen tro kedsommelig middag hos sine forældre, da hun får øje på en bil, der er kørt af vejen og landet med bunden i vejret i skovkanten. Bilens fører, Alys Kyte, sidder fastklemt, og Frances sidder hos hende i mørket og kulden, indtil hjælpen når frem. Men da er det for sent. Frances vender tilbage til sin farveløse tilværelse i London som redaktionssekretær på et bogtillæg og forsøger at lægge begivenheden bag sig. Hun er stilfærdig, iagttagende og ambitiøs – og bliver i det store og hele overset. Men da Alys’ familie tager kontakt til Frances, åbner der sig en dør til en verden, hun hidtil kun har været tilskuer til – en verden fyldt med privilegier og muligheder. Efterhånden som Frances’ tilværelse fletter sig mere og mere sammen med familien Kytes, begynder hun at spekulere på, om dette er hendes mulighed for at få den anerkendelse og opmærksomhed, hun selv synes, hun fortjener.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Frances er på vej hjem, efter at have besøgt sine forældre. Hun stopper op da hun ser en bil der er kørt galt. En kvinde sidder fastklemt. Frances bliver hos hende til hjælpen når frem. Senere kontaktes hun af familien der gerne vil møde hende. Frances ellers kedelige liv ændres. En god historie. Savner lidt at den som andre bøger har kapitler. Denne bog er skrevet ud i et.