Alt eller intet (e-bog) af Nicola Yoo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Nicola Yoon (forfatter)

Alt eller intet (Sonar) e-bog

DKK 137
(1)
*Røg direkte ind som nr 1 på New York Times’ bestsellerliste* Madelines liv ligner ikke nogen andens: "Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske." Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovekuls i h...
DKK 137
DKK 159
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Nicola Yoon (forfatter), Lea Ejsing Carlsen (oversætter)
Udgivet 28 oktober 2015
Længde 320 sider
Genrer 9-12 År, 12-15 År, Ungdomsbøger, Børnebøger
Serie Sonar
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711462928
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

*Røg direkte ind som nr 1 på New York Times’ bestsellerliste* Madelines liv ligner ikke nogen andens: "Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske." Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovekuls i hinanden. Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline - men at bevæge sig uden for den er livsfarligt ... En historie om hvad det er, der gør livet værd at leve. Filmrettighederne blev solgt, allerede inden bogen udkom i USA.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Det er en dejlig livsbekræftende bog.

Bogen er boblende, den er svær at ligge fra sig. Jeg syntes at det er en rigtig god, første udgivelse fra denne forfatter. Bogen handler om Madeline. Madeline har en sjælden, og meget farlig sygdom for hende selv. Hvis hun kommer uden for en dør, kan alle bakterierne slå hende ihjel. Madeline elsker at læse og observere livet. Da de nye naboer flytter ind, holder hun også øje med dem. Nabodrengen Olly er ikke som nogle andre, og Madeline bliver betaget. Olly se også Madeline og bliver tilsvarende betaget. Han prøver ihærdigt at få kontakt med hende. Da det endelig lykkes, begynder livet først for Madeline.