Alt er godt (e-bog) af Louise L hay,
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Louise L hay (forfatter), None Louise L hay (forfatter), Mona Lisa Schulz (forfatter)

Alt er godt e-bog

DKK 52
(0)
Alt er godt kombinerer den kendte selvhjælpsforfatter Louise Hays effektive bekræftelser og dybe indsigt i forbindelsen mellem følelser og sundhed/sygdom med Mona Lisa Schulzs viden og erfaring som læge og medicinsk intuitiv. Resultatet er en helt unik håndbog og brugbar guide til healing for alle, der er åbne for at arbejde med, hvad der ligger bag fysiske problemer, ubalancer og sygdomme. I bogen præsenteres for første gang de nyeste videnskabelige beviser for, hvorfor bekræftelser er så ...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Helbred dig selv med medicin, bekræftelser og intuition
Forfattere Louise L hay (forfatter), None Louise L hay (forfatter), Annette Leleur (oversætter), Mona Lisa Schulz (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 10 april 2017
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702228458
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Alt er godt kombinerer den kendte selvhjælpsforfatter Louise Hays effektive bekræftelser og dybe indsigt i forbindelsen mellem følelser og sundhed/sygdom med Mona Lisa Schulzs viden og erfaring som læge og medicinsk intuitiv. Resultatet er en helt unik håndbog og brugbar guide til healing for alle, der er åbne for at arbejde med, hvad der ligger bag fysiske problemer, ubalancer og sygdomme. I bogen præsenteres for første gang de nyeste videnskabelige beviser for, hvorfor bekræftelser er så effektive, og hvordan vores følelser er tæt forbundet med vores sind og krop. Alt er godt kombinerer østlig og vestlig medicin og er fyldt med konkrete anvisninger til at bruge bekræftelser og kroppens egen iboende visdom. Den indeholder desuden tests, man kan udføre på sig selv, en lang række interessante cases og en udvidet og opdateret version af Louise Hays oversigt over, hvilke følelser og bekræftelser, der er forbundet til hvilke sygdomme. Bogen kan både læses fra ende til anden eller bruges som opslagsværk, hvad enten man står over for en sygdom, arbejder med patienter eller simpelthen forsøger at leve så godt og sundt et liv som muligt.