Amerikanske tænkere (e-bog) af Astrid
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Astrid Nonbo Andersen (forfatter), Christian Olaf Christiansen (forfatter), Niels Bjerre-Poulsen (forfatter), Jennifer Burns (forfatter), Martinn Ejsing Christensen (forfatter), Manni Crone (forfatter), Søren Flinch-Midtgaard (forfatter), Hans-Henrik Hjermitslev (forfatter), Simon Laumann Jørgensen (forfatter), Anne Mørk (forfatter), Carl Pedersen (forfatter), Kasper Grotle Rasmussen (forfatter), Vibeke Schou-Tjalve (forfatter), Casper Sylvest (forfatter), Pål Strandbakken (forfatter)

Amerikanske tænkere e-bog

DKK 299
(0)
Amerikansk kultur og politik fylder meget i vores bevidsthed og i det danske mediebillede. Vi ved meget om det (populær)kulturelle Amerika, men det er de færreste af os, der ved særligt meget om de tænkere og tanker, der har formet den stormagt, der har så stor indflydelse på vores liv. Amerikanske tænkere er en velformidlet introduktion til de tænkere og bevægelser, der har haft størst indflydelse på det amerikanske samfund og den konkrete politiske udvikling i landet de seneste 150 år. Nog...
DKK 299
Undertitel 14 intellektuelle der ændrede USA
Forfattere Astrid Nonbo Andersen (forfatter), Christian Olaf Christiansen (forfatter), Niels Bjerre-Poulsen (forfatter), Jennifer Burns (forfatter), Martinn Ejsing Christensen (forfatter), Manni Crone (forfatter), Søren Flinch-Midtgaard (forfatter), Hans-Henrik Hjermitslev (forfatter), Simon Laumann Jørgensen (forfatter), Anne Mørk (forfatter), Carl Pedersen (forfatter), Kasper Grotle Rasmussen (forfatter), Vibeke Schou-Tjalve (forfatter), Casper Sylvest (forfatter), Pål Strandbakken (forfatter), Astrid Nonbo Andersen (redaktør), Christian Olaf Christiansen (redaktør)
Udgivet 18 juli 2016
Længde 352 sider
Genrer Religion og Filosofi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788775147250
Amerikansk kultur og politik fylder meget i vores bevidsthed og i det danske mediebillede. Vi ved meget om det (populær)kulturelle Amerika, men det er de færreste af os, der ved særligt meget om de tænkere og tanker, der har formet den stormagt, der har så stor indflydelse på vores liv. Amerikanske tænkere er en velformidlet introduktion til de tænkere og bevægelser, der har haft størst indflydelse på det amerikanske samfund og den konkrete politiske udvikling i landet de seneste 150 år. Nogle som f.eks. Martin Luther King, Richard Rorty og Ayn Rand er mere kendte i Danmark end andre, som f.eks. teologen Reinhold Niebuhr eller den afroamerikanske borgerrettighedsaktivist W.E.B. Du Bois, men tilsammen giver udvalget et unikt indblik i USA’s idémæssige traditioner, historie og kultur. Bogen vil give interesserede en langt mere dybdegående forståelse for f.eks. USA’s udenrigspolitik, for race- og slavespørgsmålet, for USA’s særlige ideologiske historie, hvor ’liberalisme’ og ’socialisme’ betyder noget ganske andet end herhjemme og for den store betydning, som religion har i USA. Udvalget af de 14 amerikanske tænkere er foretaget i kyndigt samråd med amerikanske idéhistorikere og er skrevet af førende danske USA-eksperter som f.eks. Niels Bjerre-Poulsen, Carl Pedersen, Vibeke Schou-Tjalve og Casper Sylvest.