Anna, Banana (4) -  En hund, to hundr
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anica Mrose Rissi (forfatter)

Anna, Banana (4) - En hund, to hundrede (Anna, Banana #4) e-bog

DKK 54
(0)
Anna, Sadie og Isabel melder Banana til en hundeudstilling i byen. Banana skal vaskes, friseres, lære nye tricks og klædes ud, synes Sadie og Isabel. Men Anna synes, at Banana er god nok, som hun er. Pludselig bliver den sjove ide ikke så sjov længere, for de tre veninder kan ikke blive enige. Hvorfor skal det være så dumt med en sjov ide?   En bog om at være sammen om noget, og alligevel være sig selv.   Fjerde bind i serien om Anna og hendes to veninder, Sadie og Isabel. Og så selvfølge...
DKK 54
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Anica Mrose Rissi (forfatter), Meg Park (illustrator), Anja Meyer (redaktør), Anica Mrose Rissi (redaktør), Camilla Schierbeck (oversætter), Camilla Schierbeck (redaktør)
Udgivet 1 november 2017
Længde 112 sider
Genrer 6-9 År, Børnebøger
Serie Anna, Banana
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711914601
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Anna, Sadie og Isabel melder Banana til en hundeudstilling i byen. Banana skal vaskes, friseres, lære nye tricks og klædes ud, synes Sadie og Isabel. Men Anna synes, at Banana er god nok, som hun er. Pludselig bliver den sjove ide ikke så sjov længere, for de tre veninder kan ikke blive enige. Hvorfor skal det være så dumt med en sjov ide?   En bog om at være sammen om noget, og alligevel være sig selv.   Fjerde bind i serien om Anna og hendes to veninder, Sadie og Isabel. Og så selvfølgelig hunden Banana!   Fra ca. 6 år og opefter.