Arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedspoli
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Bent Greve (forfatter), Peter Abrahamson (forfatter), Ove K. Pedersen (forfatter), Jesper Jespersen (forfatter), Dorthe Pedersen (forfatter), Kirsten Bregn (forfatter)

Arbejdsmarkedet og arbejdsmarkedspolitik e-bog

DKK 39
(0)
Dansk arbejdsmarkedsforskning og flere af de centrale aktører på arbejdsmarkedet har altid haft en tendens til at fokusere på, at en nedsættelse af mindstelønnen og dagpengene er det, der skal få ledigheden til at falde og det danske arbejdsmarked til at fungere optimalt.De seks forfattere til denne bog søger gennem fem artikler at vise, at disse synspunkter under ingen omstændigheder kan stå alene. Ved hjælp af både økonomiske, sociologiske og politologiske tilgange behandles en række aspekt...
DKK 39
Undertitel en kritisk analyse
Forfattere Bent Greve (forfatter), Peter Abrahamson (forfatter), Ove K. Pedersen (forfatter), Jesper Jespersen (forfatter), Dorthe Pedersen (forfatter), Kirsten Bregn (forfatter)
Udgivet 1 januar 1995
Længde 100 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788778679871
Dansk arbejdsmarkedsforskning og flere af de centrale aktører på arbejdsmarkedet har altid haft en tendens til at fokusere på, at en nedsættelse af mindstelønnen og dagpengene er det, der skal få ledigheden til at falde og det danske arbejdsmarked til at fungere optimalt.De seks forfattere til denne bog søger gennem fem artikler at vise, at disse synspunkter under ingen omstændigheder kan stå alene. Ved hjælp af både økonomiske, sociologiske og politologiske tilgange behandles en række aspekter af både den europæiske og danske arbejdsmarkedspolitik. Bogen anvendes i undervisningen på Institut for Samfundsvidenskab og Erhvervsøkonomi på RUC.