At lære (e-bog) af Birgit Abild Ander
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Birgit Abild Andersen (forfatter), Inger Mulbjerg (forfatter), Eigil Møller (forfatter), Morten Overgård Nielsen (forfatter), Ole Vadmand (forfatter)

At lære e-bog

DKK 146
(0)
Håndbogen giver elever og kursister nyttige råd på vejen fra elev til studerende. Den er rettet mod hf- og gymnasiereformernes øgede fokus på studiekompetence og skriftlighed og har som grundidé at studiekompetence ikke udvikles uden faglighed – og at faglighed ikke eksisterer uden studiekompetence. Håndbogen er også et oplagt fælles redskab for lærerteamet, både i de fælles introduktionsforløb, i AT og i værkstedstimer på hf – eller som det centrale punkt i et opsplittet enkeltfagsforløb. ...
DKK 146
Undertitel En håndbog i studiekompetence
Forfattere Birgit Abild Andersen (forfatter), Inger Mulbjerg (forfatter), Eigil Møller (forfatter), Morten Overgård Nielsen (forfatter), Ole Vadmand (forfatter)
Udgivet 17 april 2013
Længde 120 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788759316955
Håndbogen giver elever og kursister nyttige råd på vejen fra elev til studerende. Den er rettet mod hf- og gymnasiereformernes øgede fokus på studiekompetence og skriftlighed og har som grundidé at studiekompetence ikke udvikles uden faglighed – og at faglighed ikke eksisterer uden studiekompetence. Håndbogen er også et oplagt fælles redskab for lærerteamet, både i de fælles introduktionsforløb, i AT og i værkstedstimer på hf – eller som det centrale punkt i et opsplittet enkeltfagsforløb. Bogen behandler bl.a. spørgsmålene: Hvordan lærer man at lære? Hvordan forbereder man sig? Hvordan formidler man til andre? Hvordan samarbejder man – i pararbejde, gruppearbejde, projektarbejde og i klassen? Hvordan lytter man? Hvordan er man aktiv? Hvad er forskellen på at beskrive, analysere, fortolke og vurdere? Hvordan kan man overføre viden fra fag til fag? Hvordan knækker man „videnskoden“? Hvordan gør man til eksamen?