At lede sygepleje (e-bog) af Dorte Sa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dorte Samson Eldrup (forfatter), Tine Glasscock (forfatter), Leni Abrahamsen (forfatter), Janne Friis Andersen (forfatter), Rikke Juul Dalsted (forfatter), Birgitte Danielsen (forfatter), Jeanette Finderup (forfatter), Mette From (forfatter), Dorthe Hjort Jakobsen (forfatter), Mette S. Jakobsen (forfatter), Jacob Liljehult-Kristensen (forfatter), Mette Spliid Ludvigsen (forfatter), Anne Munck (forfatter), Britta Ravn (forfatter), Anne-Marie Schrader (forfatter), Susanne Zielke Schaarup (forfatter), Anni Seerup (forfatter), Annette Sommer (forfatter)

At lede sygepleje e-bog

DKK 259
(0)
Bogen drejer sig ikke om den ledende sygeplejerskes opgaver og funktioner, men om den ledelse af sygepleje, som er alle sygeplejerskers opgave. Denne opgave er ikke blevet mindre gennem de seneste år, hvor pakkeforløb, accelererede patient- og operationsforløb, kvalitetssikring, akkreditering, kontaktpersonordninger, patientsikkerhed osv. er begreber, som er blevet en del af sygeplejerskens hverdag. Samtidig har planlægning af patientforløb fået et mere tværprofessionelt islæt, som kan udmøn...
DKK 259
Undertitel – sygeplejerskens virksomhedsområde
Forfattere Dorte Samson Eldrup (forfatter), Tine Glasscock (forfatter), Leni Abrahamsen (forfatter), Janne Friis Andersen (forfatter), Rikke Juul Dalsted (forfatter), Birgitte Danielsen (forfatter), Jeanette Finderup (forfatter), Mette From (forfatter), Dorthe Hjort Jakobsen (forfatter), Mette S. Jakobsen (forfatter), Jacob Liljehult-Kristensen (forfatter), Mette Spliid Ludvigsen (forfatter), Anne Munck (forfatter), Britta Ravn (forfatter), Anne-Marie Schrader (forfatter), Susanne Zielke Schaarup (forfatter), Anni Seerup (forfatter), Annette Sommer (forfatter), Dorte Samson Eldrup (redaktør), Tine Glasscock (redaktør)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 10 december 2014
Længde 299 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788712050742
Bogen drejer sig ikke om den ledende sygeplejerskes opgaver og funktioner, men om den ledelse af sygepleje, som er alle sygeplejerskers opgave. Denne opgave er ikke blevet mindre gennem de seneste år, hvor pakkeforløb, accelererede patient- og operationsforløb, kvalitetssikring, akkreditering, kontaktpersonordninger, patientsikkerhed osv. er begreber, som er blevet en del af sygeplejerskens hverdag. Samtidig har planlægning af patientforløb fået et mere tværprofessionelt islæt, som kan udmønte sig på forskellig vis. Det stiller krav til samarbejdsevnen, men også til bevidsthed om, hvad den enkelte faggruppe kan bidrage med, og hvad det er for en monofaglighed - og dermed hvilke kompetencer, man selv bringer med ind i samarbejdet. Det har ikke mindst betydning i forhold til den opgaveglidning, der sker på baggrund af den fleksibilitet, som er en del af det vellykkede tværprofessionelle samarbejde. Hvert kapitel indledes med en case, som henfører kapitlets organisatoriske problemstilling til den kliniske praksis, som en studerende møder. Det praksisnære perspektiv understreges af, at der hele tiden i teksten henvises til casen, og casen indgår ofte i de studiespørgsmål, som afslutter hvert kapitel. Bogen tager højde for, at patientforløb foregår både i den primære og den sekundære sundhedstjeneste og kan være såvel elektive, akutte som kroniske forløb. Målgruppen for bogen er studerende på modul 10, 11 og 12 samt den nyuddannede sygeplejerske.