At opdage verden (e-bog) af Vibeke An
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Vibeke Ankersborg (forfatter), Patrizia Venturelli Christensen (forfatter), Christian Kock (forfatter), Henning Olsen (forfatter), Henrik Dahl (forfatter), Jakob Krause-Jensen (forfatter), Merete Watt Boolsen (forfatter)

At opdage verden e-bog

DKK 169
(0)
Videnskabsfolkene, der her deler ud af deres kunnen og overvejelser, kommer fra handelshøjskoler, universiteter og institutter, hvor de også arbejder med indsamling og analyse af viden om verden. Fra undren, iagttagelse og ideudvikling til udspørgen og analyser og konklusioner. Det er journalistikkens hovedmål i et demokratisk system at gøre den offentlige viden om samfundet så mangfoldig og oplyst som muligt. Derfor er det værd at vide mere om, hvordan videnskabelige metoder kan løfte journ...
DKK 169
Undertitel Research - fra akademikere til journalister
Forfattere Vibeke Ankersborg (forfatter), Patrizia Venturelli Christensen (forfatter), Christian Kock (forfatter), Henning Olsen (forfatter), Henrik Dahl (forfatter), Flemming Svith (redaktør), Jakob Krause-Jensen (forfatter), Merete Watt Boolsen (forfatter)
Udgivet 1 august 2007
Længde 194 sider
Genrer Litteraturvidenskab, Videnskab og Teknologi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788791620607
Videnskabsfolkene, der her deler ud af deres kunnen og overvejelser, kommer fra handelshøjskoler, universiteter og institutter, hvor de også arbejder med indsamling og analyse af viden om verden. Fra undren, iagttagelse og ideudvikling til udspørgen og analyser og konklusioner. Det er journalistikkens hovedmål i et demokratisk system at gøre den offentlige viden om samfundet så mangfoldig og oplyst som muligt. Derfor er det værd at vide mere om, hvordan videnskabelige metoder kan løfte journalistikken.