Atten grader minus (e-bog) af Stefan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Stefan Ahnhem (forfatter)

Atten grader minus (Fabian Risk-serien #3) e-bog

DKK 82 Normal pris: DKK 175Du sparer: 53 %
(0)
Hvor meget af et menneskes liv kan man stjæle? En bil kører ud over kajkanten i Helsingborgs havn efter en heftig biljagt. Alt peger på, at der er tale om en ulykke, men da føreren obduceres, viser det sig, at han har været død i to måneder. Og har været frosset ned. Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi kæmper mod tiden i en sag, hvor intet er, som de tror. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende i fryseren. Atten grader minus er en isnende spændende krimi om jagten...
DKK 82 Normal pris: DKK 175Du sparer: 53 %
Forfattere Stefan Ahnhem (forfatter), Anders Juel Michelsen (oversætter), MisKommunikation MisKommunikation (oversætter)
Udgivet 30 marts 2017
Længde 464 sider
Genrer Krimier, Thriller og Spænding, Krimier
Serie Fabian Risk-serien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711769584
Hvor meget af et menneskes liv kan man stjæle? En bil kører ud over kajkanten i Helsingborgs havn efter en heftig biljagt. Alt peger på, at der er tale om en ulykke, men da føreren obduceres, viser det sig, at han har været død i to måneder. Og har været frosset ned. Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi kæmper mod tiden i en sag, hvor intet er, som de tror. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende i fryseren. Atten grader minus er en isnende spændende krimi om jagten på en bestialsk og kynisk morder. Bogen er 3. bog i serien om Fabian Risk.