Atten grader minus (e-bog) af Stefan
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Stefan Ahnhem (forfatter)

Atten grader minus (Fabian Risk-serien #3) e-bog

DKK 106
(0)
Hvor meget af et menneskes liv kan man stjæle? En bil kører ud over kajkanten i Helsingborgs havn efter en heftig biljagt. Alt peger på, at der er tale om en ulykke, men da føreren obduceres, viser det sig, at han har været død i to måneder. Og har været frosset ned. Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi kæmper mod tiden i en sag, hvor intet er, som de tror. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende i fryseren. Atten grader minus er en isnende spændende krimi om jagten...
DKK 106
Forfattere Stefan Ahnhem (forfatter), Anders Juel Michelsen (oversætter), MisKommunikation MisKommunikation (oversætter)
Udgivet 30 marts 2017
Længde 464 sider
Genrer Krimier, Thriller og Spænding, Krimier
Serie Fabian Risk-serien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711769584
Hvor meget af et menneskes liv kan man stjæle? En bil kører ud over kajkanten i Helsingborgs havn efter en heftig biljagt. Alt peger på, at der er tale om en ulykke, men da føreren obduceres, viser det sig, at han har været død i to måneder. Og har været frosset ned. Fabian Risk og hans team hos Helsingborg politi kæmper mod tiden i en sag, hvor intet er, som de tror. Hvis ikke de handler hurtigt, vil endnu et offer ende i fryseren. Atten grader minus er en isnende spændende krimi om jagten på en bestialsk og kynisk morder. Bogen er 3. bog i serien om Fabian Risk.