Attentat i Paris (e-bog) af Gayle Lyn
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Gayle Lynds (forfatter), Robert Ludlum (forfatter)

Attentat i Paris e-bog

DKK 75
(3)
En eksplosion ødelægger Pasteur Instituttet i Paris og efterlader det videnskabelige geni Marty Zellerback i koma, mens en af verdens dygtigste computervidenskabsmand Émile Chambord er forsvundet. Jon Smith er selv i gang med at skabe en hemmelig dna-computer for det amerikanske militær, men da han hører, at hans gode ven Marty er alvorligt skadet, tager han straks af sted til Paris. Og da det viser sig, at eksplosionen kun har været et skalkeskjul for at kidnappe Chambord og måske tvinge h...
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Gayle Lynds (forfatter), Robert Ludlum (forfatter), Lars Rosenkvist (oversætter), Lars Rosenkvist (oversætter)
Udgivet 8 maj 2010
Længde 462 sider
Genrer Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711415337
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En eksplosion ødelægger Pasteur Instituttet i Paris og efterlader det videnskabelige geni Marty Zellerback i koma, mens en af verdens dygtigste computervidenskabsmand Émile Chambord er forsvundet. Jon Smith er selv i gang med at skabe en hemmelig dna-computer for det amerikanske militær, men da han hører, at hans gode ven Marty er alvorligt skadet, tager han straks af sted til Paris. Og da det viser sig, at eksplosionen kun har været et skalkeskjul for at kidnappe Chambord og måske tvinge ham til at fremstille verdens første molekylære computer, bliver Jon involveret i en nervepirrende jagt på de virkelige bagmænd.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse