Babyalarm (e-bog) af Vibeke Dorph Nie
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Vibeke Dorph Nielsen (forfatter)

Babyalarm e-bog

DKK 158
(1)
Katrine forelsker sig i den karismatiske og velhavende Thomas, der installerer hende i en herskabslejlighed på Frederiksberg. De venter deres første barn, alt virker så perfekt, men så går noget galt. For den tilsyneladende velfungerende Katrine ændrer sig voldsomt, da hun bliver gravid. Hun føler sig overvåget, hun er fyldt af uro, og hun gør mærkelige ting, som hun ikke kan huske bagefter. Har Katrine en alvorlig fødselsdepression? Ønsker hun virkelig at skade sit barn? Det bliver både hu...
DKK 158
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Vibeke Dorph Nielsen (forfatter)
Forlag People'sPress
Udgivet 5 maj 2014
Længde 363 sider
Genrer Krimier, Thriller og Spænding, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771378511
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Katrine forelsker sig i den karismatiske og velhavende Thomas, der installerer hende i en herskabslejlighed på Frederiksberg. De venter deres første barn, alt virker så perfekt, men så går noget galt. For den tilsyneladende velfungerende Katrine ændrer sig voldsomt, da hun bliver gravid. Hun føler sig overvåget, hun er fyldt af uro, og hun gør mærkelige ting, som hun ikke kan huske bagefter. Har Katrine en alvorlig fødselsdepression? Ønsker hun virkelig at skade sit barn? Det bliver både hun selv og omgivelserne efterhånden overbeviste om. Først da alt er ramlet, begynder Katrine at ane, at der måske er god grund til al hendes uro – og at det er andet og mere end hendes eget syge sind, der hjemsøger hende for at gøre hende ondt. Babyalarm er en isnende, psykologisk thriller af Vibeke Dorph, et nyt spændende navn på den danske krimi scene.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Der er intet uhyggeligt over “Babyalarm”, men den formår at være forudsigelig, langtrukken og, til tider, kedelig. Skuffende læsning.