Bandekrig (e-bog) af Sune  Fischer, S
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Sune Fischer (forfatter), Sune Fischer (forfatter), Johnny Frederiksen (forfatter), Michael Holbek Jensen (forfatter), Michael Holbek Jensen (forfatter)

Bandekrig e-bog

DKK 47 Dagens pris
(0)
Et unikt kig ind i en barsk verden Siden 2008 er skyderier blevet en del af dagligdagen i Danmark. Rå vold, drabsforsøg og mord er ingredienser i en eskalerende kamp om, hvem der er gadens konger, og hvem der har krav på de privilegier, der følger med. Skyderierne og volden drejer sig om territorier og hash i stor stil. Krigen næres af sorthvide æresbegreber og en hævntørst, som kun de færreste forstår. Bandekrig – blodbrødre og håndlangere opruller for første gang den samlede historie...
DKK 47 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Sune Fischer (forfatter), Sune Fischer (forfatter), Johnny Frederiksen (forfatter), Michael Holbek Jensen (forfatter), Michael Holbek Jensen (forfatter)
Udgivet 27 april 2012
Længde 256 sider
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788756797528
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Et unikt kig ind i en barsk verden Siden 2008 er skyderier blevet en del af dagligdagen i Danmark. Rå vold, drabsforsøg og mord er ingredienser i en eskalerende kamp om, hvem der er gadens konger, og hvem der har krav på de privilegier, der følger med. Skyderierne og volden drejer sig om territorier og hash i stor stil. Krigen næres af sorthvide æresbegreber og en hævntørst, som kun de færreste forstår. Bandekrig – blodbrødre og håndlangere opruller for første gang den samlede historie om, hvad der egentligt foregår. Den går tæt på rockerne og deres håndlangere, på indvandrerbander og bydelsgrupperinger, og giver et billede af politiets arbejde og oprustning i slaget mod bandekriminaliteten. Bandekrig er et indblik i, hvad der skaber venner og fjender, i skiftende alliancer og glidende fronter, i frustrationer, forråelse, metoder og våben.