Barndomsfortællinger (e-bog) af Mimi
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Mimi Jacobsen (forfatter), Monica Krog-Meyer (forfatter), Lone Theils (forfatter), Kim Fupz Aakeson (forfatter), Annegrethe Felther Rasmussen (forfatter), Else Sørensen (forfatter), Bjarke Larsen (forfatter), Sita Michael Bormann (forfatter), Poul Arnedal (forfatter), Trine Ladegaard (forfatter), Thomas Milsted (forfatter), Camilla Torp Olsen (forfatter), Jens Ulrich (forfatter), Susanne Sayers (forfatter), Lotte Ladegaard (forfatter)

Barndomsfortællinger e-bog

DKK 214
(0)
Vidste du, at man kan kurere jalousi over at have fået en ny lillesøster med lyst rugbrød? Det lykkedes i hvert fald for den tidligere DR-radiovært Monica Krog-Meyer. I Barndomsfortællinger får du hendes og fjorten andres levende, morsomme og rørende fortællinger om at vokse op. Blandt andet to søskende, hvis barndomsminder viser, hvor forskelligt man kan opleve den samme familie. Fortællingerne strækker sig fra det hårde slid i mark og stald på Mors i 30’erne til at vokse op i Albertslunds ...
DKK 214
DKK 164
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Mimi Jacobsen (forfatter), Monica Krog-Meyer (forfatter), Lone Theils (forfatter), Kim Fupz Aakeson (forfatter), Annegrethe Felther Rasmussen (forfatter), Else Sørensen (forfatter), Bjarke Larsen (forfatter), Sita Michael Bormann (forfatter), Poul Arnedal (forfatter), Trine Ladegaard (forfatter), Thomas Milsted (forfatter), Camilla Torp Olsen (forfatter), Jens Ulrich (forfatter), Susanne Sayers (forfatter), Lotte Ladegaard (forfatter), Lotte Ladegaard (redaktør)
Udgivet 30 august 2018
Længde 198 sider
Genrer Erindringer, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788790333973
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Vidste du, at man kan kurere jalousi over at have fået en ny lillesøster med lyst rugbrød? Det lykkedes i hvert fald for den tidligere DR-radiovært Monica Krog-Meyer. I Barndomsfortællinger får du hendes og fjorten andres levende, morsomme og rørende fortællinger om at vokse op. Blandt andet to søskende, hvis barndomsminder viser, hvor forskelligt man kan opleve den samme familie. Fortællingerne strækker sig fra det hårde slid i mark og stald på Mors i 30’erne til at vokse op i Albertslunds progressive nybyggeri i 80’erne. Tilsammen tegner de et billede af et samfund i hastig forandring og viser, hvordan barndommen præger os som voksne og ikke mindst hvor forskellige livsvilkår, vi hver især har. Og så er ”de gode gamle dage” måske ikke altid så gode endda? Læs blandt andet om, hvordan det er som barn: At se en mand hænge på hovedet i et træ og spille trompet At kede sig til døde i en sønderjysk landsby At vokse op i et alkoholikerhjem At få fødderne skrubbet med en hård børste som straf for at have udforsket seksualiteten sammen med en anden dreng At have en far, der var psykopat – eller en far, der led af traumer fra 2. verdenskrig At blive mobbet, fordi ens far er borgmester At have en far, der pludselig ikke vil se dig mere, fordi han har fundet en anden At vokse op i et religiøst hjem. Og at vokse op i et rodet, men kærligt kollektiv. Barndomsfortællinger har bidrag fra Monica Krog-Meyer, Mimi Jakobsen,Kim Fupz Aakeson, Lone Thiels, Annegrethe Felter Rasmussen og mange flere, kendte som mindre kendte.