Barndomspædagogik i dagtilbud (e-bog)
Tilføj til ønskeliste
Daniela Cecchin (forfatter)

Barndomspædagogik i dagtilbud (Ej serie) e-bog

DKK 429
(0)
Barndomspædagogik i dagtilbud er målrettet undervisningen på pædagoguddannelsens specialisering Dagtilbudspædagogik. tilbyder en række professionsfaglige byggesten til udvikling af rammer for og indhold i det pædagogiske arbejde med børn fra 0 til 6 år. Temaerne er:  Små børns trivsel, leg, udvikling og læring Kreativitet, æstetik og digitale medieri arbejdet med børns kulturelle dannelse Inklusion og integration i sociale fællesskaber Pædagogisk didaktik, tværfagligt samarbejde og ledelse ...
DKK 429
Forfattere Daniela Cecchin (forfatter), Sprogpolitiet (redaktør), Vibeke Nørgaard (redaktør), Lene Skammeritz (redaktør)
Udgivet 14 januar 2019
Længde 420 sider
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Serie Ej serie
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788750054092
Barndomspædagogik i dagtilbud er målrettet undervisningen på pædagoguddannelsens specialisering Dagtilbudspædagogik. tilbyder en række professionsfaglige byggesten til udvikling af rammer for og indhold i det pædagogiske arbejde med børn fra 0 til 6 år. Temaerne er: 
  • Små børns trivsel, leg, udvikling og læring
  • Kreativitet, æstetik og digitale medieri arbejdet med børns kulturelle dannelse
  • Inklusion og integration i sociale fællesskaber
  • Pædagogisk didaktik, tværfagligt samarbejde og ledelse
  • Organisering af læringsmiljøer for børn i dagtilbud og på vej i skole
  • Pædagogisk bæredygtighed.
  •  
2. udgave af Barndomspædagogik er ført ajour med udviklingen inden for området. Der er lagt vægt på den styrkede pædagogiske læreplan og det, den betyder for det pædagogiske arbejde i daginstitutionerne.