Basisbog i kommunikation med patiente
Tilføj til ønskeliste
Svend Schulze (forfatter), Knut Aspegren (forfatter), Anders Basby (forfatter), Marianne Scheele (forfatter), Torben Schroeder (forfatter), Klaus Witt (forfatter)

Basisbog i kommunikation med patienter og kolleger e-bog

DKK 138
(0)
En læge skal være god til at kommunikere. Både i tale og på skrift og i kontakten med såvel patienter, kolleger, myndigheder som presse. Denne bog, som indeholder afsnittene Basal kommunikation, Samtalen med patienten, Fra samtale til journal og Lægelig kommunikation, bestræber sig først og fremmest på at dække de medicinstuderendes behov for teoretisk viden om kommunikation og danner dermed en god basis for at forbedre kommunikationsevnerne i praksis. Målgruppen er således primært de medicin...
DKK 138
Forfattere Svend Schulze (forfatter), Knut Aspegren (forfatter), Anders Basby (forfatter), Marianne Scheele (forfatter), Torben Schroeder (forfatter), Klaus Witt (forfatter)
Forlag Munksgaard
Udgivet 1 januar 2007
Længde 160 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788762806801
En læge skal være god til at kommunikere. Både i tale og på skrift og i kontakten med såvel patienter, kolleger, myndigheder som presse. Denne bog, som indeholder afsnittene Basal kommunikation, Samtalen med patienten, Fra samtale til journal og Lægelig kommunikation, bestræber sig først og fremmest på at dække de medicinstuderendes behov for teoretisk viden om kommunikation og danner dermed en god basis for at forbedre kommunikationsevnerne i praksis. Målgruppen er således primært de medicinstuderende ved universiteterne i København, Odense og Århus, men fx tandlægestuderende, sygeplejestuderende og ergo- og fysioterapeutstuderende vil dog også kunne have stor gavn af bogen.