BATMAN - Det Mystiske Cirkus DK (udga
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
John Sazaklis (forfatter), Bob Kane (forfatter)

BATMAN - Det Mystiske Cirkus DK (udgave læs dansk med Batman) (Lær at læse med Batman #3) e-bog

DKK 34
(0)
Lær at læse med Batman, er en helt ny serie af børnebøger på dansk, der styrker børnenes lyst til at læse. Bøgerne tager udgangspunkt i Gothams fantastiske univers og her kan børnene møde alle de ”lovløse” skurke, som kun Batman kan redde Gotham fra ved at bruge alle sine gadgets, evner og færdigheder. Teksterne i bøgerne er målrettet de 5-8 årige. Formålet er at lærer og genkende ord og vendinger, som er i skolens læseplaner. Det forgår alt sammen i et illustreret univers, hvor de mest leg...
DKK 34
Forfattere John Sazaklis (forfatter), Bob Kane (forfatter), Maria Wittendorff (oversætter), Jeremy Roberts (illustrator)
Udgivet 25 juni 2014
Længde 21 sider
Genrer Samfund og Politik, Ungdomsbøger, Faglitteratur, Børnebøger
Serie Lær at læse med Batman
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793219007
Lær at læse med Batman, er en helt ny serie af børnebøger på dansk, der styrker børnenes lyst til at læse. Bøgerne tager udgangspunkt i Gothams fantastiske univers og her kan børnene møde alle de ”lovløse” skurke, som kun Batman kan redde Gotham fra ved at bruge alle sine gadgets, evner og færdigheder. Teksterne i bøgerne er målrettet de 5-8 årige. Formålet er at lærer og genkende ord og vendinger, som er i skolens læseplaner. Det forgår alt sammen i et illustreret univers, hvor de mest legendariske skurke, Jokeren, Gækkeren, Two-Face, Harley Quinn, Pingvinen og Mr. Freeze, Catwoman og mange flere, gør alt for at gøre livet surt for Gothams indbyggere. Bøgerne tilskynder selvstændige læsning og Batman skal nok motiverer alle børn, som godt kan lide superhelte. Bøgerne er uden forstyrrende animation, da det primære fokus er at læse i fred og ro.