Beskyttet af dig (e-bog) af Maya Bank
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Maya Banks (forfatter)

Beskyttet af dig (Slow Burn) e-bog

DKK 106
(1)
Bestsellerforfatter Maya Banks er tilbage med en spændingsfyldt kærlighedshistorie fuld af drama, begær og store følelser. "Formidabelt … Jeg elsker Maya Banks, og jeg elsker hendes bøger" – Jaci Burton, New York Times bestsellerforfatter Arial kender de regler, der holder hende uden for farezonen. Hun har fulgt dem, siden hun var helt lille: Fortæl ingenting. Vis ingenting. Men da hun i et øjebliks frygt står ansigt til ansigt med en overfaldsmand, som er opsat på at tage mere end blot hen...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Maya Banks (forfatter), Lars Bøgeholt Pedersen (oversætter)
Udgivet 20 maj 2016
Længde 426 sider
Genrer Thriller og Spænding, Erotik, Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik, Krimier
Serie Slow Burn
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711641606
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bestsellerforfatter Maya Banks er tilbage med en spændingsfyldt kærlighedshistorie fuld af drama, begær og store følelser. "Formidabelt … Jeg elsker Maya Banks, og jeg elsker hendes bøger" – Jaci Burton, New York Times bestsellerforfatter Arial kender de regler, der holder hende uden for farezonen. Hun har fulgt dem, siden hun var helt lille: Fortæl ingenting. Vis ingenting. Men da hun i et øjebliks frygt står ansigt til ansigt med en overfaldsmand, som er opsat på at tage mere end blot hendes liv, har hun intet andet valg end at tage de telepatiske kræfter i brug, som hun har skjult for omverdenen lige siden sin barndom. Da hendes evner nu er afsløret, lurer en endnu større trussel, som får hende til at sætte spørgsmålstegn ved alt, hun troede, hun vidste om sine forældre og sin hemmelighedsfulde opdragelse. Men dette er ikke en kamp, hun kan kæmpe alene. Som direktør for Devereaux Security er Beau Devereaux ikke ubekendt med det overnaturlige. Men da han får en ny klient – en smuk, ung kvinde med en usædvanlig evne – er Beau ikke forberedt på, hvor tiltrukket han vil blive af hende. Hvad der begyndte som en simpel opgave, bare endnu et job, bliver derfor hurtigt personligt, da Beau opdager, at han vil gøre hvad som helst for at beskytte Arial, uanset hvad det vil koste ham, hjerte og sjæl. BESKYTTET AF DIG er andet selvstændige bind i Slow Burn-serien. MAYA BANKS er en amerikansk bestsellerforfatter kendt for sin evne til at skrive romaner, der emmer af kærlighed og erotik. Hun har skrevet over 50 romaner, hvoraf trilogierne Breathless og Surrender tidligere er oversat til dansk.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Lang

Jeg savner Maya Banks og hendes ord, som hun fortæller så godt med i bøgerne GNIST, GLØD og ILD. Beskyttet af dig er en af mange bøger som jeg vil glemme hurtigt, den gør intet for mig, desværre. Der er mange gentagelser i historien, hvem der gjorde det, og hvorfor de er der osv osv. Jeg synes den er langtrukken og ind i mellem direkte kedelig. Ja, der er en sød historie om den store kærlighed, og at det er kærlighed ved første blik. Det varmer da hjertet. Punktum. Ari har overnaturlige evner, hun og hendes forældre har hele hendes liv gjort alt for at beskytte hende. Men fortiden indhenter dem og Ari skal for alvor til at kæmpe for sit liv. Hun har brug for hjælp i form af Beau, og det slår gnister mellem dem fra første møde. Det bliver nu en farefuld færd med uanede kræfter og liv der sættes på spil.