Bestyrelsen (e-bog) af Søren Brandi S
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Søren Brandi Søren Brandi (forfatter), Søren Brandi (forfatter), Steen Hildebrandt (forfatter), Tommy V. Christiansen (forfatter)

Bestyrelsen (KTV) e-bog

DKK 107
(0)
Bestyrelsen er skrevet til engagerede bestyrelsesmedlemmer, der vil orientere sig i ledelsesmæssige, strategiske og juridiske emner af en karakter, som de fleste bestyrelser løbende kommer i forbindelse med. At være et godt bestyrelsesmedlem kræver, at man ved noget om disse emner og ved, hvad virksomhedens eller institutionens kerneopgaver er; ved noget om den jura, som man igen og igen kommer til at tale om og må have viden om; ved noget om den værdiskabelse og den forretningsmodel, om de s...
DKK 107
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Søren Brandi Søren Brandi (forfatter), Søren Brandi (forfatter), Steen Hildebrandt (forfatter), Tommy V. Christiansen (forfatter)
Udgivet 1 april 2011
Længde 136 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Serie KTV
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711401095
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Bestyrelsen er skrevet til engagerede bestyrelsesmedlemmer, der vil orientere sig i ledelsesmæssige, strategiske og juridiske emner af en karakter, som de fleste bestyrelser løbende kommer i forbindelse med. At være et godt bestyrelsesmedlem kræver, at man ved noget om disse emner og ved, hvad virksomhedens eller institutionens kerneopgaver er; ved noget om den jura, som man igen og igen kommer til at tale om og må have viden om; ved noget om den værdiskabelse og den forretningsmodel, om de strategier og den strategiske ledelse, der nødvendigvis må gennemføres i virksomheden eller institutionen, hvis man som bestyrelsesmedlem skal kunne sige, at man har udført sit arbejde ordentligt. Og endelig skal man vide noget om ledelse som begreb, fordi alt dette handler om ledelse.Bogens opdeling afspejler ovenstående. Første del omhandler således det grundlæggende ledelsesmæssige aspekt i bestyrelsesarbejdet. Efterfølgende sættes der fokus på et emne, der er et voksende fokus på, nemlig bestyrelsens rolle i forhold til virksomhedens strategi. Sidste del omhandler de grundlæggende rettigheder og pligter, man har som både bestyrelse og bestyrelsesmedlem med udgangspunkt i aktieselskabsloven.