Bibelen på Hverdagsdansk - eBog Editi
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Oversat af (forfatter), Iver Larsen (forfatter)

Bibelen på Hverdagsdansk - eBog Edition e-bog

DKK 141
(0)
Bibelen på hverdagsdansk 2007 udgave i eBog format, sådan at du kan have hele Bibelen på iPad, iPhone, Android og andre Smartphones uden nettilgang. Læs og søg i Bibelen. Bibelen på hverdagsdansk er en bibel på almindeligt, letlæseligt og lettilgængeligt hverdagsdansk. Oversættelsen gengiver Bibelens budskab i et mundret sprog og i overraskende klare formuleringer. Den er udstyret med fodnoter og henvisninger, og hvert enkelt skrift indledes med en kort historisk og indholdsmæssig oversigt. ...
DKK 141
Undertitel Bibelen som Download
Forfattere Oversat af (forfatter), Iver Larsen (forfatter), Iver Larsen (oversætter), Martin Morfjord (redaktør), Ulrik Sandborg-Petersen (redaktør)
Udgivet 16 november 2011
Genrer Religion og Filosofi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772477190
Bibelen på hverdagsdansk 2007 udgave i eBog format, sådan at du kan have hele Bibelen på iPad, iPhone, Android og andre Smartphones uden nettilgang. Læs og søg i Bibelen. Bibelen på hverdagsdansk er en bibel på almindeligt, letlæseligt og lettilgængeligt hverdagsdansk. Oversættelsen gengiver Bibelens budskab i et mundret sprog og i overraskende klare formuleringer. Den er udstyret med fodnoter og henvisninger, og hvert enkelt skrift indledes med en kort historisk og indholdsmæssig oversigt. Dette gør den meget brugervenlig for læsere, der ikke er vant til at læse i Bibelen, og som ikke har de sproglige og kulturelle forudsætninger, som den autoriserede oversættelse kræver. Bibelen på Hverdagsdansk er udgivet af Forlaget Scandinavia og oversat af Iver Larsen i samarbejde med et internationalt netværk af oversættere. Iver Larsen er lingvist med stor erfaring i oversættelsesarbejde for Wycliffe Bible Translators, som han er konsulent for. Første udgave af Bibelen på Hverdagsdansk udkom i 1992. I denne udgave fra 2007 er både Det Gamle og Det Nye Testamente blevet gennemgået og nyoversat fra grundteksterne, og resultatet er en stærk bibeloversættelse, der giver et forfriskende alternativ og supplement til den autoriserede oversættelse.