Blå Nætter (e-bog) af Cecilie Sund Kr
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Blå Nætter e-bog

DKK 67
(0)
Blå Nætter er en digtsamling om de mennesker, du ikke skal finde, og de mennesker du ikke skal blive. Det er en historie om forelskelse, besættelse, stædighed og følelsen af ikke at komme nogle vegne, men stadig ikke at ville give op. Det er hende den svage og ham med de hårde kys. Ungdom der næsten når at forsvinde og nætter så blå, at de gør ondt at befinde sig i. Det er digte om en ung kvindes vej ind i en mands lukkede hjerte og et underbevidst ønske om at komme ud igen. Cecilie Sund Kri...
DKK 67
Forfattere Cecilie Sund Kristensen (forfatter), David A Jensen (redaktør), Michael Juhl Svendsen (redaktør), Cecilie Sund Kristensen (illustrator)
Udgivet 29 juni 2015
Længde 78 sider
Genrer Digte og Poesi, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793215092
Blå Nætter er en digtsamling om de mennesker, du ikke skal finde, og de mennesker du ikke skal blive. Det er en historie om forelskelse, besættelse, stædighed og følelsen af ikke at komme nogle vegne, men stadig ikke at ville give op. Det er hende den svage og ham med de hårde kys. Ungdom der næsten når at forsvinde og nætter så blå, at de gør ondt at befinde sig i. Det er digte om en ung kvindes vej ind i en mands lukkede hjerte og et underbevidst ønske om at komme ud igen. Cecilie Sund Kristensen debuterede i 2013 med den roste digtsamling Blandet Slik. Blå Nætter bygger videre på universet herfra, men denne gang endnu mere vovet, og endnu mere ærligt.