Bortførerne (e-bog) af Louis L'amour,
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Louis L'amour (forfatter), Louis L'Amour (forfatter)

Bortførerne e-bog

DKK 54
(0)
Dal og Mac Traven har kæmpet på hver deres side af den amerikanske borgerkrig, men følges ad hjem for at få skik på familiens ranch. I stedet rider de ind i følgerne af en guerillagruppes huseren på egnen. De har bortført Dals kæreste Kate, og brødrene må optage forfølgelsen, selvom gruppen tæller tredive mand. Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle ...
DKK 54
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Louis L'amour (forfatter), Louis L'Amour (forfatter), Karen Vestergaard (oversætter), Karen Vestergaard Karen Vestergaard (oversætter)
Udgivet 20 april 2017
Længde 189 sider
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Eventyr, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711581773
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Dal og Mac Traven har kæmpet på hver deres side af den amerikanske borgerkrig, men følges ad hjem for at få skik på familiens ranch. I stedet rider de ind i følgerne af en guerillagruppes huseren på egnen. De har bortført Dals kæreste Kate, og brødrene må optage forfølgelsen, selvom gruppen tæller tredive mand. Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og hans løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.