Brændende skyld: Afsnit 1 (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Brændende skyld: Afsnit 1 (Brændende skyld #1) e-bog

DKK 22
(1)
Johan Boje, betjent hos Midt-og Vestjyllands Politi, bliver påkørt og dræbt af en flugtbilist foran sit hjem en sen aften i marts. Hans chef, Axel Borg, er en af de første på gerningsstedet, og det går hurtigt op for ham, at det drejer sig om et yderst brutalt drab. Johan Bojes søn på ni år påstår, at han så bilen, og at det var en betjent, der sad bag rattet. Er det bare drengens livlige fantasi? Da et overvågningskamera på en tankstation bekræfter sønnens påstand, bliver Rolando Benito, eft...
DKK 22
DKK 22
Forfattere Inger Gammelgaard Madsen (forfatter)
Udgivet 22 december 2016
Længde 36 sider
Genrer Krimier, Krimier
Serie Brændende skyld
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711669846
Johan Boje, betjent hos Midt-og Vestjyllands Politi, bliver påkørt og dræbt af en flugtbilist foran sit hjem en sen aften i marts. Hans chef, Axel Borg, er en af de første på gerningsstedet, og det går hurtigt op for ham, at det drejer sig om et yderst brutalt drab. Johan Bojes søn på ni år påstår, at han så bilen, og at det var en betjent, der sad bag rattet. Er det bare drengens livlige fantasi? Da et overvågningskamera på en tankstation bekræfter sønnens påstand, bliver Rolando Benito, efterforsker hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed, sat på sagen. Hvem af Johan Bojes kolleger havde motiv til det bestialske drab?
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Ny krimi fra Inger Gammelgaard Madsen, hvor Rolando atter sættes på sagen. En betjent er på vej hjem fra job en sen aften. Da han parkerer foran huset undrer han sig over en bil der holder ved nabo huset. Da han går hen for at undersøge det bliver han kørt ned. Da hans kollega senere besøger hans hustru og børnene fortæller sønnen at han så det. Sønnen er sikke på at det var en betjent i uniform der kørte bilen. I.G.M forstår altid at skrive krimier der fanger en fra første side. Det gælder også denne gang. Denne bog er lavet i 6 dele. 1. del lever absolut op til mine forventninger og jeg må straks igang med anden del. For mig er det en ny måde at læse en bog, i forhold til at man har bogen som en samlet. Jeg har lidt svært ved at se ideen med at dele den op. Jeg har fået bogen tilsendt gratis fra forlaget.