Broderskabet (e-bog) af Saga Borg
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Saga Borg (forfatter)

Broderskabet (Blodbrødre #3) e-bog

DKK 75
(0)
Alexander og Erik kæmper videre i krigen. På vej med forsyninger til hæren gør de holdt på en kro, hvor Alexander bliver kontaktet af en ung kvinde som fortæller, at Agnes er i fare. Straks kaster han og Erik sig på hestene og iler hjemad. Men på vejen bliver de overfaldet og bortført. Det er Det Sorte Pentagrams broderskab der står bag bortførelsen. De mener, at Alexander besidder en kundskab, som de vil gøre alt for at få ham til at afsløre. Samtidig har broderskabet også kendskab til Edit...
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Saga Borg (forfatter), Michael Krefeld (oversætter), PWA International Ltd. PWA International Ltd. (illustrator)
Udgivet 1 april 2010
Længde 208 sider
Genrer Fantasy, Romaner, Science Ficton og Fantasy, Skønlitteratur
Serie Blodbrødre
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711418550
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Alexander og Erik kæmper videre i krigen. På vej med forsyninger til hæren gør de holdt på en kro, hvor Alexander bliver kontaktet af en ung kvinde som fortæller, at Agnes er i fare. Straks kaster han og Erik sig på hestene og iler hjemad. Men på vejen bliver de overfaldet og bortført. Det er Det Sorte Pentagrams broderskab der står bag bortførelsen. De mener, at Alexander besidder en kundskab, som de vil gøre alt for at få ham til at afsløre. Samtidig har broderskabet også kendskab til Edits dagbog, og den vil de også have fat på – og de skyr ingen midler for at få, hvad de vil have... Bogen er nr. 3 i serien Blodbrødre.