Byen i bevægelse (e-bog) af John Ande
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
John Andersen (forfatter), Malene Freudendal-Pedersen (forfatter), Lasse Koefoed (forfatter), Jonas Larsen (forfatter)

Byen i bevægelse e-bog

DKK 319
(0)
Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet. Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum, tegnpirateri, fotografi, bus/bil/metro/cykel, bæredygtighed, hjemløse, fremmede og meget mere. Bogen er essentiel læsning for studerende, forskere...
DKK 319
Forfattere John Andersen (forfatter), Malene Freudendal-Pedersen (forfatter), Lasse Koefoed (forfatter), Jonas Larsen (forfatter)
Udgivet 1 februar 2012
Længde 320 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788778674746
Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet. Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum, tegnpirateri, fotografi, bus/bil/metro/cykel, bæredygtighed, hjemløse, fremmede og meget mere. Bogen er essentiel læsning for studerende, forskere og praktikere inden for geografi, sociologi, design og arkitektur med interesse for byen.