Contractors - Opus (e-bog) af Lee Shy
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lee Shye (forfatter)

Contractors - Opus e-bog

DKK 174
(1)
Hun er én af verdens dygtigste snigskytter og hun er til salg. Hendes liv har i årtier drejet sig om, at slå ihjel og hun har oparbejdet et ry og rygte, der gør hende til en legende indenfor den militære verden. Men hvem er mennesket bag dette kikkertsigte? Hvad er det, der får hende til at slå ihjel for os? Er det lyst? Er det antallet af nuller på checken eller er det bare fordi, at hun kan? For at forstå, hvad der får mennesker som hende til at vælge et liv, i et af verdens mest voldelige ...
DKK 174
Undertitel Part 1
Forfattere Lee Shye (forfatter)
Udgivet 13 april 2017
Længde 460 sider
Genrer Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771880205
Hun er én af verdens dygtigste snigskytter og hun er til salg. Hendes liv har i årtier drejet sig om, at slå ihjel og hun har oparbejdet et ry og rygte, der gør hende til en legende indenfor den militære verden. Men hvem er mennesket bag dette kikkertsigte? Hvad er det, der får hende til at slå ihjel for os? Er det lyst? Er det antallet af nuller på checken eller er det bare fordi, at hun kan? For at forstå, hvad der får mennesker som hende til at vælge et liv, i et af verdens mest voldelige og skyggefulde parallelsamfund, bliver du inviteret indenfor i et ellers total lukket miljø, hvor kun meget få udefrakommende personer er velkomne. Man får et unikt indblik i, hvilket stof de mennesker, hvis jobbeskrivelse inkluderer mord, nedslagtninger, afstraffelser og henrettelser, er gjort af og man kommer til at forstå, hvordan de trods en konstant skepsis og mistillid overfor alt og alle, formår at bygger venskaber og kærlighedsbånd imellem sig. Som historien udfolder sig, bliver vi vidne til en barsk og grufuld fortælling og det er vigtigt for mig at understrege, at har man sarte nerver og/eller er man under 18 år, så vil jeg fraråde, at man læser denne bog. Det er nemlig IKKE en "Feel Good" bog – tværtimod. Men hvis du ønsker at få et unikt glimt fra én både hadet og beundret subkultur i vores samfund, så vær forberedt på, at du om lidt træder ind i et univers af vold, mord, hævn og hård sadistisk og masochistisk sex, hvor et menneskeliv både er alt og intet værd. Velkommen til en verden af "Contrators"!
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Rå, voldelig og fabelagtig

En meget barsk bog, der virkelig gav mig indsigt i en mercenary's tankegang. Og det var både skræmmende og facinerende læsning. Ingen tvivl om, at bogen er meget voldelig men det jeg vil huske den for er, forfatterens evne til i sine personkarateristikker, at krybe helt ind under huden på den enkelte soldat og få mig til at forstå denne, forstå valgene og sågar handlinger som at dræbe. En virkelig fantastisk bog som hører til blandt de bedste krigsbøger, jeg nogensinde har læst.