Da andelen satte sig på flæsket - Den
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Henrik Tüchsen (forfatter)

Da andelen satte sig på flæsket - Den danske ledelseskanon, 6 e-bog

DKK 52
(0)
Denne bog handler om den danske svinesektor, der i dag som verdens største eksportør af svinekød henter mange milliarder eksportkroner hjem til Danmark. Hvordan blev den til, og hvem var frontløberne? Det er en bog om magtkampe, fusionsbølger, politisk lobbyisme på højeste plan, genetik, moderne svinefarme og gammeldags landmandskab. Andelsledelse har været en succes for en lang række virksomheder og har gjort slagterierne til den store internationale succes som de er i dag.   Bogen er en...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Den danske andelssvinesektors vej til succes
Forfattere Henrik Tüchsen (forfatter), Kurt Klaudi Klausen (redaktør), Majken Schultz (redaktør), Per Jenster (redaktør), Per Nikolaj Bukh (redaktør), Steen Hildebrandt (redaktør)
Forlag Gyldendal
Udgivet 20 juni 2014
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702156775
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Denne bog handler om den danske svinesektor, der i dag som verdens største eksportør af svinekød henter mange milliarder eksportkroner hjem til Danmark. Hvordan blev den til, og hvem var frontløberne? Det er en bog om magtkampe, fusionsbølger, politisk lobbyisme på højeste plan, genetik, moderne svinefarme og gammeldags landmandskab. Andelsledelse har været en succes for en lang række virksomheder og har gjort slagterierne til den store internationale succes som de er i dag.   Bogen er en del af Den danske ledelseskanon.