Da Frederik Blev Til En Kylling (e-bo
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Da Frederik Blev Til En Kylling e-bog

DKK 36
(0)
"Da Frederik Blev Til En Kylling" handler om hvordan Frederik en dag på vej til skole pludselig bliver til en kylling. Frederik kan ikke lide gåturen til skole fordi de store børn driller og det gør Frederik usikker på sig selv. Bogen forsøger at invitere forældre til at tale med deres børn om mobning/drilleri og om de følelser af ubehag og usikkerhed som dette kan medføre. Bogen henvender sig til målgruppen 5-8 år som højtlæsningsbog eller begynderlæsning for de yngste klasser, det er en bo...
DKK 36
Forfattere Simon Lindskov Rasmussen (forfatter), Camilla Møhring Reestorff (redaktør), Carsten Frederiksen (illustrator)
Udgivet 14 marts 2018
Længde 24 sider
Genrer Ungdomsbøger
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse unprotected
ISBN 9788799996810
"Da Frederik Blev Til En Kylling" handler om hvordan Frederik en dag på vej til skole pludselig bliver til en kylling. Frederik kan ikke lide gåturen til skole fordi de store børn driller og det gør Frederik usikker på sig selv. Bogen forsøger at invitere forældre til at tale med deres børn om mobning/drilleri og om de følelser af ubehag og usikkerhed som dette kan medføre. Bogen henvender sig til målgruppen 5-8 år som højtlæsningsbog eller begynderlæsning for de yngste klasser, det er en bog som er skrevet ud fra den præmis at historien skal være ligeså interessant for de forældre som læser den, som for børnene.