Daimi og Dario. Med showbiz i bakspej
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Daimi Gentle (forfatter), Daimi Gentle (forfatter), Dario Campeotto (forfatter)

Daimi og Dario. Med showbiz i bakspejlet e-bog

DKK 106
(0)
Hun vandt 60’ernes svar på X-Factor og gav Dirch Passer kys i en gadedør. Han vandt dansk Melodi Grandprix med sangen 'Angelique' og blev hele Danmarks førsteelsker. Daimi og Dario lader showmaskerne falde og fortæller varmt og ærligt om karrieren, kærligheden, livet og døden på og uden for scenen, siden de begge fik deres gennembrud i 1961. Historien er krydret med snesevis af sjove og overraskende anekdoter fra og om dansk showbiz i 1960'erne, 70'erne og 80'erne, om Dirch Passer, Preben K...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Daimi Gentle (forfatter), Daimi Gentle (forfatter), Dario Campeotto (forfatter), Camilla utke Schiøler Camilla utke Schiøler (illustrator)
Udgivet 2 oktober 2010
Længde 320 sider
Genrer Biografier, Biografier og Erindringer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711416495
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hun vandt 60’ernes svar på X-Factor og gav Dirch Passer kys i en gadedør. Han vandt dansk Melodi Grandprix med sangen 'Angelique' og blev hele Danmarks førsteelsker. Daimi og Dario lader showmaskerne falde og fortæller varmt og ærligt om karrieren, kærligheden, livet og døden på og uden for scenen, siden de begge fik deres gennembrud i 1961. Historien er krydret med snesevis af sjove og overraskende anekdoter fra og om dansk showbiz i 1960'erne, 70'erne og 80'erne, om Dirch Passer, Preben Kaas, Bodil Udsen, Lily Broberg, Otto Brandenburg, Grethe Sønck, Helle Virkner og mange, mange flere. Vi kommer også med til filmene, revyerne og teaterturneerne og oplever kyssene, drukturene samt showlivets op- og nedture. Dette er fortællingen om dansk showbiz, dengang der var originaler til - fortalt af to af dens aktører med sammenlagt 100 år på de skrå brædder.