Danmark under angreb (e-bog) af Kaspe
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Kasper Støvring (forfatter), Mikael Jalving (forfatter)

Danmark under angreb e-bog

DKK 130
(0)
Menneskesyn er forklædt religiøsitet: Enten har du det rigtige menneskesyn, eller også er du et dumt svin! To af Danmarks mest læste politiske kommentatorer slår med Danmark under angreb næven hårdt i bordet. De gør op med det menneskesyn og den indbildte godhed, som betyder, at vi lukker øjne og ører for den sociale virkelighed, der befinder sig et stenkast fra de pæne kvarterer med det helt rigtige menneskesyn. Et menneskesyn, der hvert år koster milliarder og er godt på vej til at smadre...
DKK 130
Undertitel Kulturkritiske udvekslinger
Forfattere Kasper Støvring (forfatter), Mikael Jalving (forfatter), Andreas Markert (redaktør), Jan Bagge-Nielsen (redaktør)
Forlag Egolibris
Udgivet 12 april 2019
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793664135
Menneskesyn er forklædt religiøsitet: Enten har du det rigtige menneskesyn, eller også er du et dumt svin! To af Danmarks mest læste politiske kommentatorer slår med Danmark under angreb næven hårdt i bordet. De gør op med det menneskesyn og den indbildte godhed, som betyder, at vi lukker øjne og ører for den sociale virkelighed, der befinder sig et stenkast fra de pæne kvarterer med det helt rigtige menneskesyn. Et menneskesyn, der hvert år koster milliarder og er godt på vej til at smadre det Danmark, vi kender og elsker. Et menneskesyn, der befordrer flere parallelsamfund, mere patriarkat, mere social kontrol og mere terror. Sammen tager forfatterne bestik af deres politiske modning op gennem 90’erne og 00’erne, det nye Danmark og krisen i det liberale demokrati. De oplever, at deres fædreland er under angreb – både udefra og indefra. Og at det nationale og europæiske selvforsvar haster. De ønsker at give et genkendeligt Danmark videre til næste generation.