Dansk arbejdsmarkedspolitik (e-bog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Thomas Bredgaard (forfatter), Henning Jørgensen (forfatter), Per Kongshøj Madsen (forfatter), Stine Rasmussen (forfatter)

Dansk arbejdsmarkedspolitik e-bog

DKK 259
(0)
Dansk arbejdsmarkedspolitik er i fokus både nationalt og internationalt. I EU har den danske arbejdsmarkedsmodel tjent til inspiration for udviklingen af en europæisk beskæftigelsesstrategi. Herhjemme berører arbejdsmarkedspolitikken mange menneskers dagligdag. I denne reviderede udgave gives et opdateret og systematisk overblik over arbejdsmarkedspolitikken, både når det gælder teoretiske perspektiver, konkrete erfaringer og de kommende års udfordringer. Der er særlig fokus på de store arbe...
DKK 259
Forfattere Thomas Bredgaard (forfatter), Henning Jørgensen (forfatter), Per Kongshøj Madsen (forfatter), Stine Rasmussen (forfatter)
Udgivet 1 december 2016
Længde 161 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757499971
Dansk arbejdsmarkedspolitik er i fokus både nationalt og internationalt. I EU har den danske arbejdsmarkedsmodel tjent til inspiration for udviklingen af en europæisk beskæftigelsesstrategi. Herhjemme berører arbejdsmarkedspolitikken mange menneskers dagligdag. I denne reviderede udgave gives et opdateret og systematisk overblik over arbejdsmarkedspolitikken, både når det gælder teoretiske perspektiver, konkrete erfaringer og de kommende års udfordringer. Der er særlig fokus på de store arbejdsmarkedspolitiske reformer, som er gennemført fra starten af 2010’erne. Dansk arbejdsmarkedspolitik henvender sig til alle med faglig interesse for dansk arbejdsmarkedspolitik. Bogen er desuden målrettet undervisningen på samfundsvidenskabelige uddannelser. Om forfatterne Forfatterne er tilknyttet Center for Arbejdsmarkedsforskning ved Aalborg Universitet, som er et tværfagligt forskningsmiljø, der i mere end 25 år har forsket og undervist i arbejdsmarkedsforhold og arbejdsmarkedspolitik.