Dansk Arbejdsmarkedspolitik (e-bog) a
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Thomas Bredgaard (forfatter), Henning Jørgensen (forfatter), Per Kongshøj Madsen (forfatter), Stine Rasmussen (forfatter)

Dansk Arbejdsmarkedspolitik e-bog

DKK 269
(0)
Dansk arbejdsmarkedspolitik er i fokus både nationalt og internationalt. I EU har den danske arbejdsmarkedsmodel tjent til inspiration for udviklingen af en europæisk beskæftigelsesstrategi. Herhjemme berører arbejdsmarkedspolitikken mange menneskers dagligdag. Under den økonomiske krise har arbejdsmarkedsindsatsen fået endnu større betydning. Derfor trækker arbejdsmarkedspolitikken overskrifter i medierne og står højt på den politiske dagsorden. I denne bog gives et overblik over den nyeste...
DKK 269
Forfattere Thomas Bredgaard (forfatter), Henning Jørgensen (forfatter), Per Kongshøj Madsen (forfatter), Stine Rasmussen (forfatter)
Udgivet 13 september 2011
Længde 160 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757494983
Dansk arbejdsmarkedspolitik er i fokus både nationalt og internationalt. I EU har den danske arbejdsmarkedsmodel tjent til inspiration for udviklingen af en europæisk beskæftigelsesstrategi. Herhjemme berører arbejdsmarkedspolitikken mange menneskers dagligdag. Under den økonomiske krise har arbejdsmarkedsindsatsen fået endnu større betydning. Derfor trækker arbejdsmarkedspolitikken overskrifter i medierne og står højt på den politiske dagsorden. I denne bog gives et overblik over den nyeste forskningsmæssige viden om arbejdsmarkedspolitikken, både når det gælder relevante teoretiske perspektiver, konkrete erfaringer og kommende års udfordringer. Bogens 4 forfattere er fra Center for Arbejdsmarkedsforskning (CARMA) ved Aalborg Universitet - et tværfagligt forskningsmiljø med deltagelse af økonomer, sociologer og politologer. I over 25 år har CARMA søgt at udvikle en bred forståelse af arbejdsmarkedets og arbejdsmarkedspolitikkens funktion.