Dansk og international sportsret (e-b
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jens Evald (Red.) (forfatter), Mads Quiest Boesen (forfatter), Nis Jul Clausen (forfatter), Lars Halgreen (forfatter), Lars Hilliger (forfatter), Søren Sandfeld Jakobsen (forfatter), Karsten Naundrup Olesen (forfatter)

Dansk og international sportsret e-bog

DKK 649
(0)
Grundtanken i denne bog er, at sportsretten ikke blot kan anskues nationalt, men at en international, ja global, synsvinkel er nødvendig for den, der beskæftiger sig med moderne sportsret. Regler fastsat af og afgørelser truffet af de internationale sportsorganisationer, som eksempelvis FIFA og UCI, antidopingregler fastsat af World Anti-Doping Agency samt domme fra den schweiziske forbundsdomstol og afgørelser fra den internationale voldgiftsdomstol, CAS, har global betydning. Hertil kommer ...
DKK 649
Forfattere Jens Evald (Red.) (forfatter), Mads Quiest Boesen (forfatter), Nis Jul Clausen (forfatter), Lars Halgreen (forfatter), Lars Hilliger (forfatter), Søren Sandfeld Jakobsen (forfatter), Karsten Naundrup Olesen (forfatter)
Udgivet 27 juli 2017
Længde 640 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771981162
Grundtanken i denne bog er, at sportsretten ikke blot kan anskues nationalt, men at en international, ja global, synsvinkel er nødvendig for den, der beskæftiger sig med moderne sportsret. Regler fastsat af og afgørelser truffet af de internationale sportsorganisationer, som eksempelvis FIFA og UCI, antidopingregler fastsat af World Anti-Doping Agency samt domme fra den schweiziske forbundsdomstol og afgørelser fra den internationale voldgiftsdomstol, CAS, har global betydning. Hertil kommer EU-lovgivning og domme fra Domstolen, som har haft og har vidtgående betydning for sporten i Europa. Bogen er en omfattende – men ikke udtømmende – behandling af dansk og international sportsret. De behandlede emner, temaer og problemstillinger er valgt ud fra, hvad der erfaringsmæssigt er af størst nytte for såvel den praktiserende idrætsjurist som den, der møder sportsretten for første gang.