De andres blod (e-bog) af Carina Ribe
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Carina Riber (forfatter), Flemming Rasch (forfatter), Freddy E. Silva (forfatter), Gudrun Østergaard (forfatter), Heidi Fjelstrup (forfatter), Jesper Rugård Jensen (forfatter), Lars Kramhøft (forfatter), Manfred Christiansen (forfatter), Mikkel Harris Carlsen (forfatter), Patrick Leis (forfatter), Stig W. Jørgensen (forfatter)

De andres blod e-bog

DKK 66
(0)
Der vil altid være noget, der skjuler sig i natten. Skjuler sig i den gyde, som du lige er gået forbi, hvor et eller andet, blæsten måske, fik det til at isne ned ad din nakke. Noget, der kradser på din dør om natten og inderligt håber på at blive inviteret ind. Nogen, der står for evigt udenfor ... nogen, som må have blod. Dit, og de andres. Dette er en antologi med nye, danske vampyrhistorier, der med udgangspunkt i den klassiske vampyr fortæller nye historier om blodtørst, angst, ensom...
DKK 66
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Carina Riber (forfatter), Flemming Rasch (forfatter), Freddy E. Silva (forfatter), Gudrun Østergaard (forfatter), Heidi Fjelstrup (forfatter), Jesper Rugård Jensen (forfatter), Lars Kramhøft (forfatter), Manfred Christiansen (forfatter), Mikkel Harris Carlsen (forfatter), Patrick Leis (forfatter), Stig W. Jørgensen (forfatter)
Udgivet 1 maj 2014
Længde 277 sider
Genrer Thriller og Spænding, Horror, Noveller, Science Ficton og Fantasy, Skønlitteratur, Krimier, Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771570038
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Der vil altid være noget, der skjuler sig i natten. Skjuler sig i den gyde, som du lige er gået forbi, hvor et eller andet, blæsten måske, fik det til at isne ned ad din nakke. Noget, der kradser på din dør om natten og inderligt håber på at blive inviteret ind. Nogen, der står for evigt udenfor ... nogen, som må have blod. Dit, og de andres. Dette er en antologi med nye, danske vampyrhistorier, der med udgangspunkt i den klassiske vampyr fortæller nye historier om blodtørst, angst, ensomhed og alt det, der står udenfor. Vampyren er blodfattig i disse historier, hun er anæmisk, tynd og udsultet. Han er træt og uforstående. Hun er forførende, rubinrød. Det eneste, der binder dem sammen, er trangen til de andres blod.