De ni klokkeslag (e-bog) af Dorothy L
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dorothy L. Sayers (forfatter)

De ni klokkeslag (En lord Peter Wimsey-krimi #9) e-bog

DKK 68
(0)
Lord Peter Wimsey må tilbringe nogle dage i en lille by i Sydengland. Kort efter sender præsten i byen bud efter Wimsey, da man har fundet liget af en ukendt mand på kirkegården. Beboerne i en lille landsby bliver opskræmte. Hvem var den fremmede, og hvad har holdet af klokkeringere med dødsfaldet at gøre? De ni klokkeslag er niende mageløse krimiperle i Dorothy L. Sayers’ serie om gentlemandetektiven Peter Wimsey. Den udkom i 1934 og foreligger nu på dansk i en sprogligt revideret oversætte...
DKK 68
DKK 68
Forfattere Henning Næsted (oversætter), Zelia N. Andrup (oversætter), Svend Ranild (redaktør), Dorothy L. Sayers (forfatter)
Udgivet 14 november 2013
Længde 400 sider
Genrer Krimier, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Serie En lord Peter Wimsey-krimi
Nummer i serie 9
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771284911
Lord Peter Wimsey må tilbringe nogle dage i en lille by i Sydengland. Kort efter sender præsten i byen bud efter Wimsey, da man har fundet liget af en ukendt mand på kirkegården. Beboerne i en lille landsby bliver opskræmte. Hvem var den fremmede, og hvad har holdet af klokkeringere med dødsfaldet at gøre? De ni klokkeslag er niende mageløse krimiperle i Dorothy L. Sayers’ serie om gentlemandetektiven Peter Wimsey. Den udkom i 1934 og foreligger nu på dansk i en sprogligt revideret oversættelse. Dorothy L. Sayers (1893 – 1957) var digter, skuespilforfatter, essayist og en af de første kvinder, der fik tildelt en kandidat grad fra det prestigefyldte Oxford University. Det er dog først og fremmest som krimi forfatter, hun er blevet husket af eftertiden. Hendes serie om den engelske aristokratiske detektiv lord Peter Wimsey nyder status som sofistikeret krimiklassiker og hovedværk inden for den engelske gren af detektivromanen, der går under navnet The Golden Age of Detective Fiction, som blomstrede fra 1920’erne og frem. Forfattere som Dorothy L. Sayers og Agatha Christie tog læseren med ind i en verden af søvnige landsbyer og prægtige landsteder, hvor elegante detektiver opklarede rafinerede mordmysterier. Flere af hendes bøger er filmatiseret.