De tavse skrig (e-bog) af Bent Hein
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Bent Hein (forfatter)

De tavse skrig e-bog

DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
(0)
Vicepolitikommissær Peter Eriksen bliver en tidlig lørdag morgen kaldt til Nyborg. En 16-årig pige er faldet 20 meter ned ved Ladegårdssøen og har brækket halsen. Der bliver hurtigt sat spørgsmålstegn ved, om det er et uheld, da det nemlig viser sig, at søsteren Paprika er forsvundet på mystisk vis 14 dage tidligere. Hurtigt bliver vicepolitikommissæren og hans team hvirvlet ind i en oprivende sag, som viser sig at trække dybe spor til fortiden. Uddrag af bogen: Han stirrede ned på den lille...
DKK 119 Normal pris: DKK 158Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Bent Hein (forfatter), Camilla Jensen (redaktør)
Udgivet 5 februar 2014
Længde 476 sider
Genrer Krimier, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793126985
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Vicepolitikommissær Peter Eriksen bliver en tidlig lørdag morgen kaldt til Nyborg. En 16-årig pige er faldet 20 meter ned ved Ladegårdssøen og har brækket halsen. Der bliver hurtigt sat spørgsmålstegn ved, om det er et uheld, da det nemlig viser sig, at søsteren Paprika er forsvundet på mystisk vis 14 dage tidligere. Hurtigt bliver vicepolitikommissæren og hans team hvirvlet ind i en oprivende sag, som viser sig at trække dybe spor til fortiden. Uddrag af bogen: Han stirrede ned på den lille krop i mørket. Kroppen lå rullet sammen som en lille hundehvalp på madrassen. Hans mørke silhuet i den lysende døråbning fik hende til at dreje hovedet og hun så, at han gik ned i mørket. Han strøg hende blidt over kinden, mens hun stirrede skræmt op på ham. Hans ansigt lignede en grotesk maske og øjnene, der betragtede hende, stirrede koldt på hende, inden ansigtet fik et anstrøg af sørgmodighed og hun et kort sekund fornemmede tristheden i hans øjne. Om forfatteren: BENT HEIN er født i Nyborg i 1947. Han blev uddannet som smed på det daværende Nyborg Skibsværft. Efter en årrække som selvstændig, blev han en del af det team, der står for vedligeholdelse af de tekniske installationer på Storebæltsbroen og i tunnellen. Han er i dag gået på efterløn.
Han er gift og har 3 voksne døtre. 
Bent Hein debuterede i 1999 med den socialrealistiske roman "Den Indre Angst". I 2003 udkom romanen "Kan Trolde Elske?" og i 2009 romanen "Tombola".