De tre musketerer (e-bog) af Alexandr
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Alexandre Dumas (forfatter)

De tre musketerer (De tre musketerer #1) e-bog

DKK 76
(0)
Da den unge d'Artagnan drager hjemmefra, er det med det faste forsæt at blive medlem af kongens berømmelige musketerkorps. Da han imidlertid mister sit introduktionsbrev til lederen af musketererne, hr. de Tréville, sker det dog ikke uden videre. Men allerede den første dag møder han - på en noget uheldig måde, der skaffer ham tre dueller på halsen - musketererne Athos, Porthos og Aramis, titlens tre musketerer, og sammen med dem kommer han ud for adskillige eventyr i dronningens tjeneste, ik...
DKK 76
Forfattere Alexandre Dumas (forfatter), Vivi Nygaard Jensen (redaktør), Carl Muusmann (oversætter), Kim N. Jensen (redaktør)
Udgivet 23 august 2010
Længde 1381 sider
Genrer Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Serie De tre musketerer
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779791947
Da den unge d'Artagnan drager hjemmefra, er det med det faste forsæt at blive medlem af kongens berømmelige musketerkorps. Da han imidlertid mister sit introduktionsbrev til lederen af musketererne, hr. de Tréville, sker det dog ikke uden videre. Men allerede den første dag møder han - på en noget uheldig måde, der skaffer ham tre dueller på halsen - musketererne Athos, Porthos og Aramis, titlens tre musketerer, og sammen med dem kommer han ud for adskillige eventyr i dronningens tjeneste, ikke mindst med kardinal Richelieu og den infame mylady de Winter.