Debatkultur på nedtur? (e-bog) af Hen
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Henrik Kaare Nielsen (forfatter), Mette Bock (forfatter), Per Michael Jespersen (forfatter), Jørn Loftager (forfatter), Rune Lykkeberg (forfatter), Peter Harder (forfatter), Johannes Andersen (forfatter)

Debatkultur på nedtur? e-bog

DKK 95
(0)
Vi har ytringsfrihed i Danmark. Og der er masser af fri debat i alle medier. Kvantiteten fejler ikke noget. Men hvad med kvaliteten? Kan man sige noget om hvad der er god debat ud over at den skal være fri? Og har vi en god debat? Hvis ikke, hvad er der så i vejen? Er debatterne i medierne bare verbale kamphandlinger hvor ingen lytter til de andre? Er Folketingets debatter bare rituel stammedans som en nuværende folketingspolitiker har sagt? Og hvordan får vi danskere så nogle bedre debat...
DKK 95
Undertitel Den politiske debat under lup
Forfattere Christian Kock (redaktør), Henrik Kaare Nielsen (forfatter), Mette Bock (forfatter), Per Michael Jespersen (forfatter), Jørn Loftager (forfatter), Rune Lykkeberg (forfatter), Peter Harder (forfatter), Johannes Andersen (forfatter)
Udgivet 13 december 2013
Længde 105 sider
Genrer Samfund og Politik, Sprog og Ordbøger, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788759323168
Vi har ytringsfrihed i Danmark. Og der er masser af fri debat i alle medier. Kvantiteten fejler ikke noget. Men hvad med kvaliteten? Kan man sige noget om hvad der er god debat ud over at den skal være fri? Og har vi en god debat? Hvis ikke, hvad er der så i vejen? Er debatterne i medierne bare verbale kamphandlinger hvor ingen lytter til de andre? Er Folketingets debatter bare rituel stammedans som en nuværende folketingspolitiker har sagt? Og hvordan får vi danskere så nogle bedre debatter at være vidner til? I bogen her bliver disse spørgsmål taget op og besvaret af syv af den offentlige debats deltagere og iagttagere en politiker, to avisredaktører og fire forskere. Bogen er selv et debatoplæg der kan danne grundlag for undervisning og diskussion om offentlig debat på alle niveauer, fra ungdomsuddannelserne og opefter.