Deltagereffekten (e-bog) af Rune Baas
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Rune Baastrup (forfatter), Bjørn Hansen (forfatter), Marie Bennike (forfatter), Ruth Gøjsen (forfatter), Esben Hjort (forfatter), Rasmus Nielsen (forfatter), Ane Stær Nissen (forfatter), Mia Jo Otkær (forfatter)

Deltagereffekten e-bog

DKK 164
(0)
Bogen ‘Deltagereffekten’ handler om vores arbejdsliv og de kvinder og mænd, som har fundet modet til at hæve stemmen. Folk som har sagt fra overfor dårlige forhold og sagt ja til at bygge stærkere fællesskaber, der skaber fremskridt for og med deres kolleger. Bogen er bygget op omkring virkelige cases og eksempler. Samtidig kan du finde værktøjer og begreber, der hjælper til at skabe flere og større faglige resultater gennem involvering og organisering. Til gavn for ikke kun medlemmerne...
DKK 164
Undertitel Skab handlekraftige fællesskaber gennem involvering og organisering i arbejdslivet
Forfattere Rune Baastrup (forfatter), Bjørn Hansen (forfatter), Marie Bennike (forfatter), Ruth Gøjsen (forfatter), Esben Hjort (forfatter), Rasmus Nielsen (forfatter), Ane Stær Nissen (forfatter), Mia Jo Otkær (forfatter)
Udgivet 6 februar 2019
Længde 231 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788797089613
Bogen ‘Deltagereffekten’ handler om vores arbejdsliv og de kvinder og mænd, som har fundet modet til at hæve stemmen. Folk som har sagt fra overfor dårlige forhold og sagt ja til at bygge stærkere fællesskaber, der skaber fremskridt for og med deres kolleger. Bogen er bygget op omkring virkelige cases og eksempler. Samtidig kan du finde værktøjer og begreber, der hjælper til at skabe flere og større faglige resultater gennem involvering og organisering. Til gavn for ikke kun medlemmerne af fagforeningen – men også deres arbejdsplads og for hele samfundet. Bogen er skrevet til fagligt aktive, tillidsfolk og medarbejdere i fagbevægelsen, og er udgivet i partnerskab med 3F, BUPL, Dansk Socialrådgiverforening, Danmarks Lærerforening, Dansk Sygeplejeråd, FOA, Fødevareforbundet NNF, LO, HK Privat Østjylland & HK Service Hovedstaden.