Den blå digters kone (e-bog) af Lone
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lone Theils (forfatter)

Den blå digters kone (Nora Sand #2) e-bog

DKK 106
(1)
Den berømte digter Manash Ishmail er under sin flugt fra Iran blevet adskilt fra sin kone Amina, der nu er som sunket i jorden, og han beder Globalts London-korrespondent Nora Sand om hjælp. Jagten på Amina sender Nora ind i en verden, hvor illegale flygtninge gemmer sig i evig frygt for myndighederne. Nora bliver til fare for sig selv, kastet ind i en verden, hvor nogle menneskeliv er meget mindre værd end andre. Den blå digters kone er andet bind i Lone Theils’ krimi-serie om Nora Sand, de...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Lone Theils (forfatter)
Udgivet 3 juni 2016
Længde 304 sider
Genrer Krimier
Serie Nora Sand
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711510490
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den berømte digter Manash Ishmail er under sin flugt fra Iran blevet adskilt fra sin kone Amina, der nu er som sunket i jorden, og han beder Globalts London-korrespondent Nora Sand om hjælp. Jagten på Amina sender Nora ind i en verden, hvor illegale flygtninge gemmer sig i evig frygt for myndighederne. Nora bliver til fare for sig selv, kastet ind i en verden, hvor nogle menneskeliv er meget mindre værd end andre. Den blå digters kone er andet bind i Lone Theils’ krimi-serie om Nora Sand, der begyndte med "Pigerne fra Englandsbåden" og er solgt til udgivelse i mere end 11 lande.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Af hjertet tak for endnu en fantastisk læseoplevelse fra dig, Lone Theils. Den første bog er en af de absolut bedste krimier jeg har læst (og der er læst mange :)) Den blå digters kone havde jeg derfor store forventninger til og blev bestemt ikke skuffet. To krimier af L.T. der absolut bør læses.