Den fremmede (e-bog) af Harlan Coben
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Harlan Coben (forfatter)

Den fremmede e-bog

DKK 214
(1)
ET PERFEKT ÆGTESKAB EN VELBEVARET HEMMELIGHED EN FREMMED DER KAN ØDELÆGGE ALT Adam Price har det hele. En vidunderlig kone, to dejlige sønner, et stort hus og et godt job. Lige indtil en komplet fremmed mand en dag kommer til byen. Han opsøger Adam og afslører, at hans kone har en dyb hemmelighed. Adam er forvirret og forbløffet: Han troede, han vidste alt om sin hustru. Fra den dag begynder hans perfekte liv at smuldre, og langsomt går sandheden op for ham. Han er havnet midt i en større s...
DKK 214
DKK 155
Forfattere Poul Bratbjerg Hansen (oversætter), Harlan Coben (forfatter)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 1 juni 2016
Længde 393 sider
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788712050988
Bogklubben med Danmarks største udvalg

Streaming

DKK 129 / måned

Læs mere her

ET PERFEKT ÆGTESKAB EN VELBEVARET HEMMELIGHED EN FREMMED DER KAN ØDELÆGGE ALT Adam Price har det hele. En vidunderlig kone, to dejlige sønner, et stort hus og et godt job. Lige indtil en komplet fremmed mand en dag kommer til byen. Han opsøger Adam og afslører, at hans kone har en dyb hemmelighed. Adam er forvirret og forbløffet: Han troede, han vidste alt om sin hustru. Fra den dag begynder hans perfekte liv at smuldre, og langsomt går sandheden op for ham. Han er havnet midt i en større sammensværgelse, og hvis han foretager ét forkert træk, kan det ikke bare ødelægge hans liv – det kan slå hele hans familie ihjel.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Har læst en del krimier af H.C. Synes de er fantastiske. Altid med overraskelser lige til sidste side. Denne krimi skuffer mig lidt, den er god men fanger slet ikke lige så meget som de andre jeg har læst.