Den grænseløse (e-bog) af Jussi Adler
Tilføj til ønskeliste
Jussi Adler-Olsen (forfatter)

Den grænseløse (Afdeling Q #6) e-bog

DKK 90 Dagens pris
Om e-bogen Den grænseløse har Jussi Adler-Olsen tidligere sagt i et interview til TV2: “Historien, i sig selv, handler jo først og fremmest om misbrug af magt, som altid i mine romaner … behovet for, som menneske, at søge støtte og tryghed i områder man ikke selv er herre over eller forstår." Den grænseløse er sjette binde i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. Midt i sin sædvanlige hårdt tilkæmpede morgenlur med benene på skrivebordet i kælderen på Politigård...
DKK 90 Dagens pris
DKK 90 Dagens pris
Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter)
Udgivet 24 oktober 2014
Længde 546 sider
Genrer Krimier, Krimier
Serie Afdeling Q
Nummer i serie 6
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740019360
Om e-bogen Den grænseløse har Jussi Adler-Olsen tidligere sagt i et interview til TV2: “Historien, i sig selv, handler jo først og fremmest om misbrug af magt, som altid i mine romaner … behovet for, som menneske, at søge støtte og tryghed i områder man ikke selv er herre over eller forstår." Den grænseløse er sjette binde i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. Midt i sin sædvanlige hårdt tilkæmpede morgenlur med benene på skrivebordet i kælderen på Politigården, får Carl Mørck, leder af Afdeling Q, en opringning fra en bornholmsk kollega. "Ja, undskyld, jeg forstyrrer dig, men måske har du lidt tid til at høre på mig." Men Carl er afvisende, da han bliver klar over, at han er ved at blive prakket en ny sag på, og så bliver røret i den anden ende lige så stille lagt på. Kun få timer efter er konsekvenserne fuldstændig uforudsigelige og Carls egenrådige assistent Rose mere rasende end normalt. Hårdt presset fører han Afdeling Q ind i en sytten år gammel og ekstremt tragisk sag om en ung, livsglad kvinde, der forsvandt fra sin højskole og blev fundet hængende dræbt i et træ. Den særdeles jordbundne Carl står nu foran en besværlig og mystisk efterforskning, alt imens en dygtig manipulator med jernvilje beskytter sig selv og sine med alle tilgængelige midler og ikke lader nogen eller noget komme i vejen. Undervejs og i kompromisløse, alternative miljøer bliver Rose, Assad, Carl og den nytilkomne Gordon udfordret på alle tænkelige måder, og gamle sager og hemmeligheder truer med at vælte firkløveret omkuld.

4 ud af 6

"Jussi Adler-Olsen leverer varen med masser af spænding", "Hvis 'Den grænseløse' var en drink, ville du kalde den en rigtig stor Jussi"

5 ud af 6

"Jussi Adler-Olsen er i topform"

Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse